سلام دوستان آموزش نصب جوملا به چه شکلی هست من تازه عضو شدم و داخله سایت سرچ کردم خیلی گیج شدم اطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام دوستان آموزش نصب جوملا به چه شکلی هست من تازه عضو شدم و داخله سایت سرچ کردم خیلی گیج شدم اطفا راهنمایی کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به انجمن مامبولرن خوش امدی عزیز
از این اموزش میتوانید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** لینک اصلاح شد.
سلام
دیگر آموزشها رو میتونید در لینکهای زیر مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید
1- کنترل پنل هاست شما چیست؟
2- در ضمن شمکل شما در چه مرحله ای از نصب میباشد؟
در ضمن مقاله زیر را مطالعه بفرمایید
* [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
* [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن مقاله ای را که دوست خوبمان گذاشتند مربوط به نصب جوملا در هاست های رایگان می باشد
پیروز باشد
این هم کتاب اموزشی نوشته شده اقای زراعتی هست که جوملا رو کامل تشریح کردند از الف تا ی
downloads.joomlacode.org/frsrelease/3/7/4/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf
علاقه مندی ها (Bookmarks)