سلام
بنده هم فایلهای اصلاح کننده ی قالب رو واستون آپلود کردم نه زبان.
یا علی

سلام
بنده هم فایلهای اصلاح کننده ی قالب رو واستون آپلود کردم نه زبان.
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دستت درد نکنه آقای کبیری موفق باشی انشاالله . واقعا مدیران مامبولرن در پاسخگویی به اعضا تا الان کم نذاشتن .
فقط کاش این حالت گرافیکی برای سایت اینکه وقتی آنلاینم بنویسه آنلاین و هر وقت نیستم بگه آفلاین متشکرم اگه باز هم زحمت بکشید و راهنمایی کنید
سلام
چنین قابلیتی بصورت پیشفرض در این سیستم موجود هست.
در نسخه ی نصب شده روی سیستم خودتون (Livezilla Server Admin) به قسمت Link Generator برید و در بخش Graphic Chat Button دکمه های آنلاین و آفلاین رو بهش بدید و update کنید.
یا علی
باز هم از راهنمایی شما ممنون ولی آقای کبیری بعد نصب سیستم و اکسترکت کردن پوشه که شما زحمتش رو کشیده بودید سیستم میاد بالا فارسیش هم عالیه فقط کاربر هر چی مینویسه من دریافت نمی کنم و همچنین من هر چی مینویسم اون دریافت نمی کنه فقط تا اینجا میاد که مثلا مدیر وارد سیستم شد همین
معذرت می خوام دوباره پست میدم جناب کبیری طبق فرمایش شما من رفتم و یه کد اسکریپت داده این کد رو باید کجا بزارم ؟
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
این اتفاق در حالت offline میفته یا online؟ (آیا ارسال پیام از طریق ایمیل غیر فعال است یا امکان chat کردن بصورت زنده)
یا علی
من تا الان سه بار این سیستم رو نصب و پاک کردم این ساسیتم به محض اینکه فایل شما روش اکسترکت میشه حالت فارسیش خوب میشه ولی دیگه در حالت آنلاین هیچ پیغامی رد و بدل نمیشه فقط تا اینجا میاد که مدیر وارد محیط چت شد دیگه همین . از اینجا به بعد من پیغام مینویسم میره ولی ائنجا نشون نمی ده اون هم همینطور پیغام مینویسه میره ولی من نمی بینم
علاقه مندی ها (Bookmarks)