-
من يك تازه كارم از كجا بايد شروع كنم ؟
سلام به همگي دوستان در اين سايت
راستش من از پي اچ پي نيوك استفاده مي كنم و قصد دارم بزودي سايتم را به مامبو تغيير بدهم و علتش هم اين است كه يكجورايي از نيوك خسته شدم و احساس مي كنم نيوك ديگه راضي ام نمي كنه ، براي همين از روي خود هاستم مامبو را نصب كردم ( همان فانتاستيكو ها كه روي هاست ها وجود دارد ) [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا من اصلا نمي دونم چطور بايد با مامبو كار كرد ، توي انجمن ها هم راستش نمي دونم بايد دنبال چي بگردم ، مثلا يك قالب بخوام عوض كنم بايد چيكار كنم يا زبان و خلاصه ...
ممنون مي شوم مديران سايت يك مختصر توضيحي بدهند كه من از كجا و چطور شروع به كار كنم تا بتونم يك سايت مامبويي داشته باشم.
يك خواهش ديگر هم از مديران داشتم من از آي اس پي خصوصي محل كارم استفاده ميكنم و به من اجازه دانلود فايل هايي با فرمت جي زد يا تر (Gz , Tar ) را نمي ده ، دوستان اگر لينك دريافت هسته مامبو را به فرمت زيپ برام بگذارند خيلي خيلي ممنون مي شوم .
با تشكر از همگي شما ، car20
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2006 06:06 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : من يك تازه كارم از كجا بايد شروع كنم ؟
سلام
خوش اومدی
اینو بخون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدشم آمزشهای موجود در خود سایت (نه فروم)
بعدشم هر مطلبی رو که خواستی اول یه جستجو کن توی انجمن بعد اگه به هدفت نرسیدی تاپیک بزن
و ما در مورد اون مامویی که با کنترل پانل نصب کردی. اون اینگلیش هست.
مامبوی ، مامبو لرن رو بگیر
البته در مورد لینک داونلود دوستان مدیر باید بزازند
موفق باشی
-
-
سلام،
خوشحالیم که شما هم به جمع ما اضافه شدید
بخش آموزشهای مامبو: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دریافت مامبو 4.5.4 فارسی zip شده: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[quote author=reza_pa48 link=topic=2645.msg15991#msg15991 date=1160984287]
سلام
خوش اومدی
اینو بخون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدشم آمزشهای موجود در خود سایت (نه فروم)
[/quote]
واقعا ممنون دوست عزيز ، از آقاي دكتر گودرزي هم بسيار ممنونم كه اين مقاله را ترجمه كردند ، به هر حال از اينكه جوابمو داديد تشكر مي كنم و سعي مي كنم هميشه اول جستجو كنم بعد تاپيك بزنم.
[quote author=رادمهر link=topic=2645.msg15997#msg15997 date=1160986897]
سلام،
خوشحالیم که شما هم به جمع ما اضافه شدید
بخش آموزشهای مامبو: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دریافت مامبو 4.5.4 فارسی zip شده: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
من هم خيلي خوشحالم كه دوستان جديدي چون شما پيدا كردم ، از بابت لينكي كه گذاشتيد بينهايت سپاسگذارم.
مدير نگو يه دسته گل
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)