-
درخواست قالب زیبا و شیک
سلام
من دنبال یک قالب شیک ، زیبا ، سبک و متنوع هستم . و حتما در آن اسلاید اخبار هم داشته باشه .
برام فرقی نمیکنه که مامبو باشه یا جوملا . چون مهم قالب سایت هست .
من چند نمونه سایت پیدا کردم که اگر دوستان قالبهایی شبیه به این را بصورت رایگان یا تجاری در اختیار دارند بفرمایند تا استفاده کنیم.
ممنون
آدرس نمونه سایت . البته برخی با ASP هستند
کد:
از نظر رنگ بندی این سایت :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا این سایت که اخبار و مطالبش در یک اسکرول قرار گرفته و اندازه صفحه کم شده است :
این سایت آخری رنگ بندیش خوب نیست ولی ماژول یا کامپوننتی که در سمت چپ صفحه استفاده کرده و قالب را چند تیکه کرده میخوام داشته باشه :
دوستان اگر تجاری هست قیمت را بصورت خصوصی ارسال فرمایید .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-10-2010 02:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست قالب زیبا و شیک
سلام
در سایت rafed از JA Tabs و JA Content Slider استفاده شده.
برای داشتن نمونه ی سایت aqrazavi میتونید از یک سیستم Tab استفاده کنید و height رو محدود کنید.
در مورد قالب هم با توجه به حساسیتی که دارید طراحی کنید بهتره چون قالبی که 100 درصد با موارد ذکر شده مطابقت داشته باشه موجود نیست و حداقلش اینه که قالبهای موجود رو ویرایش کنید.
یا علی
-
-
خیلی عالیست . متشکر .
لطفا نام یک سیستم TAB را بعنوان نمونه بفرمایید .
همچنین قالبی که حدودی هم نزدیک باشد کفایت میکند ( در صورت رایگان بودن )
در غیر اینصورت بفرمایید که هزینه تقریبی تجاری آن در چه رنجی است ؟
-
-
سلام
سیستمهای Tab زیادی هستند. چند نمونه:
قالب هم دقیق در ذهنم نیست اما رایگانهای موجود در persianit.ir/templates.html موارد خوبی برای ویرایش هستند.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)