سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: مشکل خیلی خاص من در لوگین سایتم در دانشکده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 116 بار در 81 ارسال

مشکل خیلی خاص من در لوگین سایتم در دانشکده

سلام دوستان تیم مامبوی بزرگ
    من یک مشکل خاصی پیدا کردم که برام خیلی جالبه و حلشم برام خیلی مهم.
    من سایتم، یک سایت دانشجوییه که در همه جای دنیا کار می کنه غیر از شبکه داخلی دانشکده مون (البته مهمترین مکان برای من هم برای

کار کرد همین دانشکدمونه). قضیه از این قراره که سایت ما در همه جا حتی در مکان ها و دانشکده های دیگه هم کار می کنه و مطمئنا

اشکال از دانشکدمونه ولی هر چی با مسول اون می گم قبول نمیکنه. مشکله ما اینه که در شبکه داخلی دانشکده سایتمون عملیات login

رو انجام نمی ده و باید تیک مرا به خاطر بسپار زده بشه، یعنی وقتی یوزر و پسورد رو می نویسیم، بعد از کلیک بر روی ورود، صفحه بعد که

می آید، بازم هیچ اتفاقی نیفتاده و نه انگار که کاری انجام دادیم و برای ورود به بخش کاربری حتما باید تیک مرا به خاطر بسپار زده بشه. و

نیز اینکه بر روی هر گزینه که کلیک می کنم به تعداد مهمان ها اضافه می شه!
    به نظر من مشکل از کوکی ها است، یعنی کوکی ها در کامپیوترها اکسپت نمی شوند. البته باز هم اشاره می کنم که این مشکل تنها و تنها در

شبکه داخلی دانشکدمون است و در دیگر شبکه های کامپیوتری دانشگاه وجود ندارد. البته این مشکل در درون شبکه داخلی دانشکدمون

برای دیگر سایت هایی که با مامبو است مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نیز همین مشکل را داشتیم. البته جالب این است

که این مشکل برای سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وجود نداشت و در این سایت به راحتی دیگر سایتها مانند mail.yahoo.com

می توان login کرد و این مشکل وجود ندارد.
    از مشخصات شبکمون اینو بگم که تقویمش 1 روز و 1 ساعت جلو و دومین کنترلر روش نصبه و آنتی ویروس کاسپر اسکای 6 روش نصبه

البته برای تست این مشکل مدیر شبکمون (که من اونو کلافه کردم، و هم اون، منو) با یوزر ادمین و قطع کردن آنتی ویروس تست کرد ولی

مشکل هنوز برای سایت ما وجود داشت.
    واقعا مشکل عجیبیه، آخه دانشجوها هم از شبکه کامپیوتری دانشکده به سایت متصل می شن و نمی دونن که همه جای دنیا مشکل نداره غیر

اینجا.حالا من نمی دونم مشکل از کجاست، برای خیلی از سایت ها این مشکل وجود نداره مانند یاهو و حتی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی برای سایت های مامبو وجود داره.
    فقط نگین با مدیر شبکه صحبت کن که رابطمون شکر آبه و زیر بار تقصیر دار بودن شبکش نمی ره.
    منتظر یاری دوستان با تجربه هستم.
    [***Just Mambo with Mambolearn***]
    یا علـــــــــــــــی

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)