سلام دوستان
دنبایل یک سیستمی هستم تا بازدید سایتم رو بالا ببره.
از 404 استفاده کردم. اما کار سختی بود. باید تک تک اظافه میکردم.
یادمه توی این انجمن یه مطلبی در این مورد بود. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. :![]()

سلام دوستان
دنبایل یک سیستمی هستم تا بازدید سایتم رو بالا ببره.
از 404 استفاده کردم. اما کار سختی بود. باید تک تک اظافه میکردم.
یادمه توی این انجمن یه مطلبی در این مورد بود. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. :![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
SEU دیگه چیه ؟! منظورتون چیه ؟آیا منظور شما SEO هست ؟
اگر منظور شما SEO هست که خود جوملا بصورت پیشفرض این امکان رو داره و میتونید استفاده کنید. اما SEU اگر مد نظر شماست بفرمایید مخفف چه واژه ای هست و ... تا در خدمتتان باشیم.
زمستانتان سپید
میبخشید. اصلاح میکنم. SEO
پیش فرض جوملا خیلی ضعیف عمل میکنه.
قبلا توی این فرورم یک سیستمی معرفی شده بود که کار Sitemap سازی رو به صورت خودکار انجام میداد.
[quote author=master89 link=topic=25207.msg129830#msg129830 date=1268587301]
پیش فرض جوملا خیلی ضعیف عمل میکنه.
[/quote]
از چه نظر؟!
[quote author=master89 link=topic=25207.msg129830#msg129830 date=1268587301]
قبلا توی این فرورم یک سیستمی معرفی شده بود که کار Sitemap سازی رو به صورت خودکار انجام میداد.
[/quote]
شما به دنبال سیستم SEF هستید یا نقشه سایت ؟
sef نقشه سایت میسازه دیگه. یه سیستمی بود اسمش نمیدونم دقیقا چی بود. شاید joosef همینا.
البطه Artio joomsef نبود.
شما به هیچ کدوم از سوالات من پاسخ ندادید!
ابتدا به سوالات پاسخ بدید، تا راهنماییتون کنم.
جواب دادم دیگه.
SEF مگه همون بهینه ساز نقشه سایت نیست؟
اصلا میدونی؟ میخوام یه سیستمی داشته باشم که بازدید سایتم بره بالا.
[quote author=master89 link=topic=25207.msg129843#msg129843 date=1268594884]
جواب دادم دیگه.
SEF مگه همون بهینه ساز نقشه سایت نیست؟
اصلا میدونی؟ میخوام یه سیستمی داشته باشم که بازدید سایتم بره بالا.
[/quote]
خیر من جوابی دریافت نکردم!
خیر.
جوملا از نظر بهینه سازی برای موتورهای جستجو در سطح مناسبی قرار داره.
What is SEF?
SEF are Search Engine Friendly URLs. They take a standard Joomla url [index.php?option=com_standard&task=sometask&am p;id=theid] and changes it to a more keyword specific version [/standard/sometask/theid.html]. This gives search engines keywords to reference the page. Usually the SEF url contains the title and the category of the page
راه های افزایش بازدید سایت بسیار زیاد هستند که پرداختن به اونها در در دامنه تخصصی انجمن مامبولرن نیست.
اما یکی از این راه ها، بهینه سازی برای موتورهای جستجو هست که با مطالعه و رعایت نکات زیر می تونید تا حدودی این شرایط رو فراهم کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
این دو موضوع کاملاً با هم متفاوت هستند
برای موضوع نقشه سایت تاپیک جدید ایجاد کنید
اما SEO چيست؟ معناي لغوي SEO که مخفف Search Engine Optimization است، بهينه سازي موتور جستجو مي باشد. SEO يعني توليد کردن صفحات وبي که براي موتورهاي جستجو جالب و فريبنده هستند.
بهينه سازي صفحات وب اين است که شما در نتايج يک موتور جستجوي بزرگ همچون گوگل بيشترين امتياز را داشته باشيد. اهميت اين موضوع از انجا ناشي مي شود که اکثر مردم از موتورهاي جستجو براي رسيدن به مطلب يا محصول مورد نظر خود استفاده ميکنند( در ايران اکثريت مردم با گوگل سر و کار دارند). به عنوان مثال در گوگل، اکثر مردم فقط به صفحه ي اول نتايج جستجو نگاه ميکنند. بنابراين براي داشتن ترافيک بالا از طرف موتورهاي جستجو مخصوصا گوگل ، اين مسئله الزامي است که سايت شما در صفحه ي اول نتايج جستجو قرار گيرد.
شاد و سلامت باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)