سلام دوستان
پلاگینی برای آپلود به نام jsmallfib رو نصب کردم،
اما مشکلم اینه که می خوام userها فقط عکس آپلود کنن، نه هر فایلی رو.
پلاگینی برای آپلود هست که بشه فرمت فایل های آپلودی رو باهاش محدود کرد؟ یا پلاگینی که فقط مخصوص آپلود عکس باشه؟

سلام دوستان
پلاگینی برای آپلود به نام jsmallfib رو نصب کردم،
اما مشکلم اینه که می خوام userها فقط عکس آپلود کنن، نه هر فایلی رو.
پلاگینی برای آپلود هست که بشه فرمت فایل های آپلودی رو باهاش محدود کرد؟ یا پلاگینی که فقط مخصوص آپلود عکس باشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در توضیحات این پلاگین آمده که چنین قابلیتی (محدود کردن filetype) رو داره:
کد:in the backend parameter used to hide certain types of files, these can now also be specified using a prefix and an asterisk, such as in xyz* or xyz.*
یا علی
اگه اشتباه نکنم ، این جمله یعنی میتونه فرمت خاصی رو از دید کاربر پنهان کنه.
مثلا با وارد کردن php .* فایل های php رو که توی پوشه مقصد وجود داره نمایش نمی ده.
سلام
اگر ممکن هست بیشتر توضیح بدین دقیقاً برای چه کاری میخواین ؟
عکس خودشون رو اپلود کنند ؟ ( مثل سایتهای اجتماعی ) یا این به تعدد در مطالب عکس بگذارند ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
میخوام یک یا دوتا از کاربرهام(publisher) بدون دسترسی به administrator بتونند توی یک فولدر خاص عکس قرار بدن یا عکسها رو delet کنند و عکس جدید بذارن. اما فقط و فقط عکس بتونند آپلود کنن.
در واقع گالری عکسی که من دارم،Very Simple Image Gallery هست. و از طریق front-end نمیشه عکس هاشو تغییر داد.
حتی اگه یه گالری عکس که خیلی سنگین نباشه و این کارو بتونه انجام بده، کارم راه می افته.
یه خوبی که jsmallfib داره، اینه که کاربر(publisher) در صورتی که اجازه رو بهش داده باشم، میتونه فولدر درست کنه. به این هم احتیاج دارم.
سلام
افزونه ای که همه ی نیازهای شما رو برآورد کنه پیدا نکردم اما ماژول زیر بسیار سبک و مناسب کار شماست و تنها امکانی که نداره، ساختن فولدر هست:
پارامترهای بخش مدیریتش هم در عکس زیر هست:کد:http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/file-management/8424
کد:http://wasen.net/images/simplefileupload_admin.jpg
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)