سلام
من بک آپ گرفتم و سایتم رو منتقل کردم ولی تایتل سایت به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ شده هر کاری هم کردم درست نشد
فایل configuration رو چندین بار چک کرد و ....یونیکش رو عوض کردم ولی ....درست نشد
مشکل کجا میتونه باشه؟

سلام
من بک آپ گرفتم و سایتم رو منتقل کردم ولی تایتل سایت به صورت ؟؟؟؟؟؟؟ شده هر کاری هم کردم درست نشد
فایل configuration رو چندین بار چک کرد و ....یونیکش رو عوض کردم ولی ....درست نشد
مشکل کجا میتونه باشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
وقتی فایل configuration را باز می کنید نام سایت به صورت یونیکد است یا ؟؟؟؟؟
موفق باشید
چقبل از این که این تاپیک رو باز کنم همه چیز رو چک کردم همه چیر عادی هست
فیال کانفیگ با utf-8 ذخیره شده و محتویاتش همه عادیه
از داخل کنترل پنل بخش تنظیمات کلی عنوان کلی سیات به صورت سالم دیده میشه ولی نمایشش در قسمت بالای اکسپلورر به صورت ؟؟؟؟؟؟ هست سورس قالب رو هم چک کردم باز هم مشکلی نبود همه چی utf-8 بود !!!!! برام عجیبه!
نمی دونم ولی گاهی اوقات فایرفاکس به هم می ریزه و اینطوری می شه و با یه کم دستکاری فایر فاکس درست می شه
سلام
آیا تمام قسمتهای دیگر بدون مشکل هستند و فقط در title علامت سوال خورده؟
چک کنید عنوان سایت در (مدیریت > منوها > منوی اصلی > صفحه اصلی > پارامترها - سیستم > عنوان) صحیح باشد.
یا علی
جاهای دیگه هم همین مشکل رو داشتند که رفع کردم!! مشکل از دیتا بیس بود! ولی تایتل که توی دیتابیس ذخیره نمیشه ! ولی باز هم به این مسئله اکتفا نکردم و گفتم شاید ......با وجود این دیتابیس رو هم چک کردم که نشانه ای پیدا نکردم
البته این مشکل رو با استاتیک ردن تایتل حل کردم! یهنی متنش رو مستقیما توی قالب نوشتم
سلام.
[quote author=Yashar313 link=topic=25167.msg129837#msg129837 date=1268594420]
ولی تایتل که توی دیتابیس ذخیره نمیشه !
[/quote]
عنوان صفحه اصلی در دیتابیس ذخیره میشه.
[quote author=کبیری link=topic=25167.msg129707#msg129707 date=1268488850]
چک کنید عنوان سایت در (مدیریت > منوها > منوی اصلی > صفحه اصلی > پارامترها - سیستم > عنوان) صحیح باشد.
[/quote]
یا علی
مسیری رو که فرمودید در جوملا موجود نیست
و این که فکر کنم عنوان سایت در فایل کانفیگ ذخیره میشه نه در داخل دیتابیس اگه داخل دیتابیس هست مستقیم آدرس table رو بدید تا نگاه کنم
سلام
"عنوان سایت" و "عنوان صفحه ی اصلی" یکی نیستند.
"عنوان صفحه ی اصلی" همونطور که اشاره شد، در دیتابیس ذخیره میشود و از روش زیر قابل تغییر میباشد:
[quote author=کبیری link=topic=25167.msg129707#msg129707 date=1268488850]
[/quote]
جدول مربوطه در دیتابیس: jos_menu > هر ایتم منو یک فیلد بنام params دارد و در داخل آن متغیر page_title حاوی عنوان میباشد. در مورد صفحه ی اصلی هم همینطور است.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)