-
يه سوال كوچيك در مورد سئو Sh404sef
با سلام خدمت دوستان
من كامپوننت sh404sef رو نصب كردم و سايت مپ رو هم ساختم
در حالت عادي كه وارد سايت و صفحات مختلف ميشم سئو كار ميكنه و صفحات لينك سازي شون به صورت html هستش و درست ميادش
ولي وقتي سايت مپ رو كه به صورت seo شده هستش به گوگل وبمستر تولز ميدم فرداش ميرم كد زير رو در گوگل ميزنم لينك هايي كه ايندكس شدن رو به صورت عادي جوملا كه عدد و علامت سوال داره توش نشون ميده
site:domainname.com اسم دامنه الكي هستش
كساني كه ميدونن بگن چه تنظيماتي رو تغيير بدم تا وقتي گوگل ايندكس ميكنه به صورت سئو شده ايندكس كنه نه حالت عادي
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-17-2010 11:32 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : يه سوال كوچيك در مورد سئو Sh404sef
سلام
چه مدت هست که این تغییر را در سایت خود اعمال کردید ؟
سایت مپ شما بر طبق آدرس دهی SH404sef لینکها را در خود قرار میدهد ؟ برای sitemap از چه کامپوننتی استفاده میکنید ؟
آدرس سایت خود و نقشه سایت را هم در تاپیک قرار دهید.
زمستانتان سپید
-
-
جناب مهدي براتون پيغام خصوصي كردم آدرس سايت رو
چون نميخوام پابليك شه آدرس
يكي نيست جواب ما رو بده بد جور گير كردم توش
** دو ارسال شما یکی شد
-
-
[quote author=مهدی. link=topic=25279.msg130107#msg130107 date=1268829940]
سلام
سایت مپ شما بر طبق آدرس دهی SH404sef لینکها را در خود قرار میدهد ؟ برای sitemap از چه کامپوننتی استفاده میکنید ؟
زمستانتان سپید
[/quote]
سلام
سوالات را جواب بدید تا بشه کمکتون کرد
موفق باشید
-
-
[quote author=نوید زراعتی link=topic=25279.msg130237#msg130237 date=1268920383]
[quote author=مهدی. link=topic=25279.msg130107#msg130107 date=1268829940]
سلام
زمستانتان سپید
[/quote]
سلام
سوالات را جواب بدید تا بشه کمکتون کرد
موفق باشید
[/quote]
سايت رو تازه زدم و از همون اول قبل از معرفي به گوگل sh404sef رو فعال كرده بودم
سايت مپ هم xmap هستش و لينك هاي توش سئو شده هستش
آدرس سايت رو نميخوام پابليك شه به همين خاطر قرار ندادم
استادان مامبو و جوملا هر كي ميتونه بگه مشكل كار من از كجاست و ميتونه رفعش كنه بگه
وجهش رو هم پرداخت ميكنم هر چي باشه
** دو ارسال شما یکی شد
-
-
سلام
شرمنده که دیر پاسخ میدم.
چون من هفته ای یکبار پیغامهای خصوصی رو بررسی میکنم و اون روزهای شنبه هست ! پس به همین خاطر دیر چک کردم و پاسخ دیر میدم.
سایت شما کاملاً بصورت لینکهای صحیحی که الان در سایتتون هست ایندکس شده و برخی از صفحات هم به صورت لینکدهی پیشفرض جوملا هستند که جای نگرانی نیست. چون ترمیم خواهند شد. (نیازمند زمان)
یک مدت طول میکشه تا آدرسهای جدید جایگزین آدرسهای اشتباه شوند. و این نیازمند صبر و تلاش شماست.
احتمالاً چندین روز seo رو فعال نکرده بودید و گوگل سایت رو ایندکس کرده و ... .
آدرس یکی از صفحات سایتتون رو برای نمونه در گوگل جستجو کنید، خواهید دید که آدرس مورد نظرتان در گوگل ایندکس شده! پس کامپوننت(ها) داره صحیح کار میکنه.
یک مدت بین 1 ماه تا 4 ماهه طول میکشه تا آدرسهای صحیح جایگزین آدرسهای صحیح شما شوند. همانطور که اگر توجه کنید آدرسهای غیر صحیح و پیشفرض جوملا هم در گوگل اگر کلیک کنید به آدرسهای SEO شده شما ریدایرکت میشه.
چون از کامپوننت استفاده میکنید به مرور زمان مشکل شما حل میشه. اصلاً جای نگرانی نیست.
سایت خوبی طراحی کردید و لازم میدونم بهتون تبریک بگم. امیدوارم زبان فارسی سایت رو هم راه اندازی کنید. با استفاده از کامپوننت joomfish میتونید دو نسخه اختصاصی زبان داشته باشید. و دیگر زبانها را هم مثل الان با Translator گوگل داشته باشید. اما پیشنهاد میکنم زبان فارسی و انگلیسی در سایت بصورت اختصاصی داشته باشید. البته این فقط نظر شخصی من هست و در حد یک پیشنهاد. مطمئناً خودتون بهتر میدونید چیکار کنید و چیکار نکنید.
زمستانتان سپید
-
-
[quote author=مهدی. link=topic=25279.msg130425#msg130425 date=1269079729]
سلام
شرمنده که دیر پاسخ میدم.
چون من هفته ای یکبار پیغامهای خصوصی رو بررسی میکنم و اون روزهای شنبه هست ! پس به همین خاطر دیر چک کردم و پاسخ دیر میدم.
سایت شما کاملاً بصورت لینکهای صحیحی که الان در سایتتون هست ایندکس شده و برخی از صفحات هم به صورت لینکدهی پیشفرض جوملا هستند که جای نگرانی نیست. چون ترمیم خواهند شد. (نیازمند زمان)
یک مدت طول میکشه تا آدرسهای جدید جایگزین آدرسهای اشتباه شوند. و این نیازمند صبر و تلاش شماست.
احتمالاً چندین روز seo رو فعال نکرده بودید و گوگل سایت رو ایندکس کرده و ... .
آدرس یکی از صفحات سایتتون رو برای نمونه در گوگل جستجو کنید، خواهید دید که آدرس مورد نظرتان در گوگل ایندکس شده! پس کامپوننت(ها) داره صحیح کار میکنه.
یک مدت بین 1 ماه تا 4 ماهه طول میکشه تا آدرسهای صحیح جایگزین آدرسهای صحیح شما شوند. همانطور که اگر توجه کنید آدرسهای غیر صحیح و پیشفرض جوملا هم در گوگل اگر کلیک کنید به آدرسهای SEO شده شما ریدایرکت میشه.
چون از کامپوننت استفاده میکنید به مرور زمان مشکل شما حل میشه. اصلاً جای نگرانی نیست.
سایت خوبی طراحی کردید و لازم میدونم بهتون تبریک بگم. امیدوارم زبان فارسی سایت رو هم راه اندازی کنید. با استفاده از کامپوننت joomfish میتونید دو نسخه اختصاصی زبان داشته باشید. و دیگر زبانها را هم مثل الان با Translator گوگل داشته باشید. اما پیشنهاد میکنم زبان فارسی و انگلیسی در سایت بصورت اختصاصی داشته باشید. البته این فقط نظر شخصی من هست و در حد یک پیشنهاد. مطمئناً خودتون بهتر میدونید چیکار کنید و چیکار نکنید.
زمستانتان سپید
[/quote]
ممنون از نظرتون در مورد سايت
من داره دوباره بد ايندكس ميشه سايتم
ببين من كارهاي زير رو قبل و بعد از نصب sh404sef انجام دادم
اگر جائيش اشتباهه بگو
اول از همه htaccess.txt رو به .htaccess (نقطه اول فايل گذاشتم)تغيير نام دادم
بعدش داخلش دو تا تغيير دادم:
اول از همه كد Options +FollowSymLinks رو اولش # گذاشتم
بعد هم #RewriteBase / رو از اولش # رو حذف كردم
بعد هم دامنه رو با كد زير روي www قفل كردم
کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.hotourism\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.hotourism.com/$1 [QSA,L,R=301]
بعد هم در قسمت تنظيمات اصلي جوملا قسمت سئوش هر سه تا گزينه sef و mod rewrite و add .html رو تيك زدم
همچنين چون سرور دست خودمه مطمئنم مود ريرايت و تنظيمات مورد نياز جوملا فعاله
بعد هم sh404sef رو در حالت extended فعال كردم و به قسمت configuration و تب advanced رفتم و بعد گزينه هاي زير رو تغيير دادم
Rewriting mode : اينو گذاشتم with .htaccess
بو گزينه هاي زير رو همه رو yes كردم
301 redirect from non-sef to sef URL
301 redirect from JOOMLA SEF to sh404SEF
301 redirect www/non-www
301 redirect url to correct case
Record duplicated URL
Log 404 errors
حالا كجاي كارم اشتباه بوده بگيد تا از اين به بعد درست ايندكس شه
[hr]
آقا مهدي لطفا ببينيد مراحل بالا كه نوشتم مشكلي در كارم ايجاد نكرده
آخه يه مشكل ديگه هم هستش و اونم اينه كه وقتي ميرم توي گوگل آناليز يه تعداد زيادي از صفحات رو ارور 403 داده ولي وقتي وارد اون لينك ميشم بدون مشكلي باز ميشه
مشكلش چي ميتونه باشه؟
[hr]
آقا مهدي يا جناب كبيري ببينيد كجاي كارم اشتباه بوده؟
** ارسالهای شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح گردید
-
-
سلام
چون از sh404sef هیچوقتی استفاده نکردم و نمیکنم نمیتونم بگم کارتون درست بوده یا غلط.
اما به نظرم شما چاره ای ندارید جز اینکه مدتی صبر کنید تا ببینید مشکل 403 حل میشه یا خیر. احتمالاً مشکل حل بشه.
همیشه پیشنهاد میشه یک سایت را ابتدا در لوکال آماده کنید و سپس آنلاین کنید تا مشکلاتی از این قبیل رخ ندهد !
در هر صورت مشکل خاصی در عملکرد شما ندیدم. انشاالله در رفرشهای بعدی گوگل مشکل فوق نباشد. البته باز هم برای این مورد پرس و جو کنید. مطمئناً افرادی که با کامپوننت sh404sef کار کرده باشند بهتر میتونن کمک کنن.
هیچکس تنها تر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)