-
چند رنگ کردن قالب
سلام خدمت اساتید محترم
من در حال حاظر در حال راه اندازی سایتی هستم که از قالب js_amaranth-RTL استفاده می کنم حالا دو تا سوال دارم در مورد این قالب
1- من چگونه می تونم این قالب رو طوری تغییر بدم که به صورت تمام صفحه قالب رو نشون بده یعنی هم عرض مانیتور بشه.
2- چه کار کنم که در قالب از سه رنگ قالب طراحی شده بشه استفاده کرد. مثلا اگر برای قالب سه رنگ آبی قرمز و زرد طراحی کردیم بتونیم از هر سه تا استفاده کنیم و بازدید کنندگان بتونن رنگ مورد علاقه خودشون رو انتخاب کنن/
می دونم یک کمی سخته ولی ببخشید دیگه.ل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-19-2010 09:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند رنگ کردن قالب
سلام
1- باید عرض تگ های مربوطه رو زیاد کنید. برای اینکار باید با HTML و CSS آشنا باشید.
2- باید ابتدا قالب ها رو طراحی و برای هر کدوم CSS جداگانه تعیین کنید. سپس دکمه هایی تعبیه کنید که با کلیک روی هر رنگ، یک کوکی با مقدار موردنظر ست بشه و در قالب هم کد بنویسید که بر اساس مقدار کوکی موجود، CSS موردنظر رو فراخوانی کنه.
یا علی
-
-
آقا سعید ممنون از توضیحاتت
من قالب رو گداشتم تا اگه می تونیند به من بگید کدوم قسمت تگ ها رو باید دستکاری کنم و من نمی خوام که مقدار مشخصی به اندازه قالب بدم می خوام که قالب نسبت به رزلوشن سیستم کل صفحه رو در بر بگیره
2-آیا برای اینکه بتونم رنگ بندی سایت رو تعیین کنم شما آموزشی سراغ دارین آخه من یک قالب رو به صورت رنگ بندی طراحی کردم (4 رنگ مختلف)
یا اگه کد خاصی داره لطف کنید بگذارید من بتونم ازش استفاده کنم
-
-
سلام
در مورد عرض اطلاع دقیقی ندارم که طراحی این قالب چطور هست، و روال مشخص و ثابتی هم نداره که بگم قطعا و دقیقا اینکار رو انجام بدید.
از ما فقط راهنمایی ساخته هست. نوشتن کدها با خودتون هست.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)