-
-
-
03-18-2010 01:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آیا جولاهای فارسی تیمهای مختلف با هم تفاوت دارند
سلام
جوملا های تیم های مختلف فقط در ترجمه تفاوت دارند و تفاوت بارزی باد هم ندارند
از نظر الحاقات هم همگی با هم همخوانی دارند
-----------
معیار انتخاب شما باید تیمی باشد که مراجع آموزش و پشتیبانی بیشتری داشته باشد
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
سلام
فراموش نکنید که اکثر تیم ها جوملا را فقط فارسی میکنند بدین معنی که فایل زبان را ترجمه میکنند و به عنوان جوملا فارسی منتشر میکنند حال اینکه تیم مامبولرن روی هر نسخه از جوملا کار میکنه و علاوه بر ترجمه تغییراتی هم میده که باعث میشه با زبان فارسی همخونی بیشتری داشته باشه و کاربران فارسی زبان کمترین مشکل رو با جوملا داشته باشند.
افرادی که از نسخه های ما استفاده میکنند میتونند در این رابطه بهتر شما رو راهنمایی کنند .
جوملا منتشر شده توسط مامبولرن در مدتی کمتر نسبت به سایر تیم ها بیش از 7000 بار دانلود و استفاده شده حال اینکه در تیم های دیگه این عدد به 3000 هم نمیرسه
یا علی
-
-
در قدرت مامبولیرن و پشتیبانی بی نظیرش شکی نیست. ولی بنده به شخصه به مامبو معتقدم و احساس میکنم مامبو داره توسط مامبولیرن به فراموشی سپرده میشه. البته این یه احساسه و امیدوارم اشتباه باشه
-
-
[quote author=saman3417 link=topic=25301.msg130243#msg130243 date=1268925554]
در قدرت مامبولیرن و پشتیبانی بی نظیرش شکی نیست. ولی بنده به شخصه به مامبو معتقدم و احساس میکنم مامبو داره توسط مامبولیرن به فراموشی سپرده میشه. البته این یه احساسه و امیدوارم اشتباه باشه
[/quote]
سلام!
جای این بحث در این تاپیک نیست! این مورد را فراموش نکنید! اما برای حرف خودتون هم باید دلیل داشته باشید! آیا سوالی در رابطه با مامبو مطرح شده که بی جواب مانده ؟ مامبولرن تا زمانی که مامبو بطور رسمی از رده خارج نشده است به پشتیبانی خود از مامبو ادامه خواهد داد. اگر نیاز به بحث بیشتری در این رابطه بود لطفاً تاپیک جدیدی به این منظور ایجاد فرمایید.
زمستانتان سپید
-
-
من عذرخواهم تا حالا سوال بی جواب نداشتیم. اکه میشه پست های منو از اینجا حذف کنید تا من بیشتر شرمنده نشم.
-
-
[quote author=saman3417 link=topic=25301.msg130243#msg130243 date=1268925554]
[/quote]
مامبو از طرف ما به فراموشی سپرده نشده اما تیم مامبو فاندیشن باید نسخه جدید اون رو منتشر کنه که ما هم نسخه فارسی را منتشر کنیم
تا زمانی که این تیم به صورت عمومی نسخه جدید را منتشر نکنه ما نمیتونیم خبر یا نسخه ای منتشر کنیم.
پس به نظر میاد این جمله که " مامبو داره توسط مامبولرن به فراموشی سپرده میشه " درست نباشه ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)