سلام
در قسمت ادمین یا مدیریت سایت من کاملا فارسی نیست تمامی منوها انگلیسی هستند و چپ چین در صورتی که ماه قبل من این سیستم رو نصب کرده بودم همه چی کامل فارسی بود
اگر لطف کنید جواب را زودتر به من بدهید
:-[

سلام
در قسمت ادمین یا مدیریت سایت من کاملا فارسی نیست تمامی منوها انگلیسی هستند و چپ چین در صورتی که ماه قبل من این سیستم رو نصب کرده بودم همه چی کامل فارسی بود
اگر لطف کنید جواب را زودتر به من بدهید
:-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آیا تغییری در فایلها ایجاد کردید؟
آیا مطمئنید همه ی فایلهای شما در هاست سرجای خودشون هستند؟
آخرین تغییری که قبل از این اتفاق دادید چه بوده است؟
اگر cache فعال است، از ( مدیریت > ابزارها > پاک سازی ذخیره ساز ) همه ی ذخیره ها رو پاک کنید و ببینید مشکل حل میشه یا خیر.
در صورت امکان یک تصویر از صفحه ی مدیریت اینجا قرار بدید.
یا علی
سلام
من کلیه دیتابیس ها و فایلها رو پاک کردم فقط فایلهایی که از ابتدا بر روی هاست بود رو بک اپ گرفتم و هر بار که کل فایلها رو پاک میکنم اونا رو اپلود میکنم.فقط من یکبار از پشتیبانی سرور تقاضا کردم هاست رو کلا فرمت کنه.اینو برای اطلاع گفتم شاید ربط داشه باشه.دو نمونه عکس هم از صفحه براتون اپلود کردم تا بهتر متوجه بشین
اگر راهنمایی کنید که چه طور میشه کلا کش هاست رو خالی کرد ممنون میشمکد:http://www.cityofdownload.com/images/7uc5hgjiwtha904ao.png [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** هایپرلینکها اصلاح شدند
سلام
ظاهرا زبان مدیریت از فارسی خارج شده است.
به ( مدیریت > الحاقات > مدیریت زبان ها > تب مدیریت ) برید و زبان فارسی رو انتخاب کنید و دکمه پیشفرض رو از بالا بزنید.
کش رو همونطور که گفتم از ( مدیریت > ابزارها > پاک سازی ذخیره ساز ) خالی کنید ( < این راه توصیه میشه) و اگر امکانش نبود بصورت دستی پوشه ی cache در روت جوملا رو خالی کنید.
یا علی
این کارا رو هم کردم اما جواب نداد من خودم هم تعجب میکنم این اولین بار اینجوری شده ایا چاره دیگری هم هست
سلام
با یک مرورگر دیگه یا سیستم دیگه تست کنید ببینید مشکل وجود داره یا خیر؟
یا علی
سلام
راستش من به دلیل مشغله کاری یه مدت وقت نکردم رو این مسئله کار کنم.امروز چندین بار سعی کردم و با مرورگرهای دیگر هم امتحان کردم ولی نشد.چندین بار جوملا رو نصب کردم بازم نشد این احتمال هم هست که یه مشکل کوچیک باشه ولی من بلد نیستم ایا کسی از دوستان میتونه این مشکل منو حل کنه.چون من خیلی از سیستم هارو امتحان کردم ولی به این نتیجه رسیدم که جوملا از همه بهتر و راحتر هست ولی این قضیه یه کم حالمو گرفته اگر از دوستان امروز کسی میتونه کمک کنه تا درست بشه ممنون میشم.
میتونم ادرس و پسورد رو بهش بدم تا برام چک کنه.
ممنون میشم اگه کسی زحمتشو بکشه
![]()
سلام
اطلاعات مدیریت رو خصوصی برای من ارسال کنید چک کنم.
یا علی
سلام
سایت شما هیچ مشکلی نداره. مشکل از کش مرورگرهای شماست.
بنده مدیریت سایت در هر دو حالت فارسی و انگلیسی چک کردم مشکلی نبود.
کل کش و history مرورگر رو پاک کنید، مرورگر رو ببندید و دوباره باز کنید و چک کنید.
یا علی
ممنونم از راهنماییتون من این کار را هم کرده بودم ولی این بار با اولترا سنتری کل کش سیستم رو پاک خواهم کرد و امیدوارم بر طرف بشه
بازم از شما متشکرم
------------------------------
مشکل حل شد
باور کنید فقط طبق معمل همیشگی یک بار دیگه کش رو خالی کردم.تعجب داره مثل مریضی که دکتر دیده باشه.به هرحال خیلی ممنونم
موفق باشید
** دو ارسال شما یکی شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)