-
نحوه ی تنظیم FTP جوملا؟
سلام
شرمنده کی تایپیک ارسال کردم میدونم که مشکلم تکراریه اما متاسفانه وقت ندارم و باید هرچه سریع تر به کارم ادامه بدم از این لحاظ عذر میخوام
ماگر میشه نحوه تنظیم کردن دقیق اف تی پی سایت رو برای من گید مثال
هاست FTP همون ادرس سایتمه ؟
پورت FTP یعنی چی؟
جناب کبیری عزیز
به جای اینکه تایپیک رو ویرایش فرمایید لطفا به سوال پاسخ دهید من دارم این جا از شما خواهش میکنم که بفرمایی ادرس ریشه اف تی پی یعنی چه فقط همین و بگید که باید چه چیزی را وارد کنم فرض کنید ادرس سایت من اینه MySite.com
** هایپرلینک اصلاح شد
** عنوان اصلاح شد
** دو ارسال شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-20-2010 05:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه ی تنظیم FTP جوملا؟
سلام
شما در زمان تحویل سال تاپیک ارسال کردید و انتظار دارید در کمتر از یک ساعت به سوال شما پاسخ داده شود....؟
کمی تحمل داشته باشید و قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید در غیر اینصورت از کمک کردن به شما معذوریم:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
9) از نوشتن يك سوال و يا يك نامه در انجمنهاي مختلف خودداري كنيد. طبق قانون شماره 5 انجمن مناسب و مرتبط به نامه خود را انتخاب كنيد و فقط در آن انجمن نامه خود را ارسال كنيد.
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ،چند سوال ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ،چند سوال ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
20) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
21) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
23) حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کنترل پنل هاست شما چیست؟
یا علی
-
-
سلام
سال نو شما مبارک
هاست FTP همون ادرس سایتمه ؟ بله
پورت FTP یعنی چی؟ پورت ftp شما 21
ریشه ftp همام پوشه ای هست که شما میخواهید فایل شما در آن قرار بگیرد
در ضمن دوست عزیز صبور باشید و از زدن تاپیک های پشت سر هم خودداری کنید
پیروز باشید
-
-
سلام
[quote author=trisha link=topic=25351.msg130467#msg130467 date=1269110204]
[/quote]
خیر - معمولا 127.0.0.1 است.
یا علی
-
-
با عرض پوزش من عنوان تاپیک را دقت نکردم
ایشون هم در متن تاپیک از جوملا استفاده نکردند
حق با آقای کبیری میباشد
خیر - معمولا 127.0.0.1 است.
-
-
دوستان بببخشید من وقتی میخوام ftp رو فعال کنم این ارور رو میده
JFTP::connect: Could not connect to host "127.0.0.1" on port 21
واس چیه؟
-
-
سطح دسترسی فایل configuration.php رو به 777 تغییر بدین
و بعد از ست شدن به 644 بازگردانید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
خیلی ممنون.
سطح دسترسی رو از کجا تغییر بدم؟ آخه من مبتدی هستم تو وملا خواهش میکنم واضح بگید لطفا
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)