-
نحوه قرار دادن لینک برای دانلود
سلام
من اگه بخوام اهنگی واسه دانلود بزارم فرقی نمیکنه تو کجای هاست اپلود کنم یا نه؟
بعد ادرس لینک اون اهنگ رو از خود مدیرت جوملا میشه پیدا کرد.
من از طریق سی پنل لینک و پیدا کردم و تو مطلبم گذاشتم ولی بعدا از تو سایت رو گزینه دانلود زدم پس و یوزر ورود به جوملا رو میخواد...
لطفا راهنمایی خلاصه نباشه..ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-21-2010 08:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه قرار دادن لینک برای دانلود
سلام
ببینید بهتر هست اگر مطالب زیادی برای دانلود دارید دسته بندی کنید
1) داخل پوشه public_html یک پوشه به اسم download بسازید
2) تمامی موارد مورد نظر خودتون رو برای دانلود داخل این پوشه قسمت بندی کنید
به عنوان مثال پوشه های مربوط را بسازید music , video , game ,.....
3) سپس وارد مدیریت بشین و یک خط بنویسید ( از اینجا دانلود کنید ) این خط را بگیرید و از ادیتور دکمه زنجیر را بزنید
4) پنجره ای برای شما باز میشه و در قسمت url اون پنجره برای دانلود موزیک باید این گونه ادرس بدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام دوست عزیز
تمام روشهایی که قبلا انجام دادی رو فراموش کن
برای مدیریت دانلودها به شما پیشنهاد می کنم از کامپوننت های بسیار پیشرفته و پرطرفدار مدیریت دانلود استفاده کنی که به عنوان مثال میتونم اینا رو بهت معرفی کنم : jDownloads - joomlaXplorer - Phoca Download اینها و بسیاری دیگر از این برنامه ها رو از آدرس : extensions.joomla.org دانلود کن ، نصب کن و برای اطلاع بیشتر از نحوه عملکردشون به آدرس documentary برنامه نصب شده رجوع کن
موفق باشی
** هایپرلینک اصلاح شد.
-
-
سلام
دو کامپوننت jDownloads - - Phoca Download نصب کردم .راهنمای فارسی واسه کارکردن با هاش هست
بازم ممنون
-
-
یک پیشنهاد دوستانه :
از محدود کردن خودت به کامپوننت های فارسی شده و یا دارای help فارسی جدا خودداری کن ، این دو کامپوننتی که شما نصب کردی کامپوننت های popular هستند یعنی هم آدرس Documentary برای معرفی کلی نحوه استفاده از برنامه را دارند و هم دارای صفحه Support برای پشتیبانی از مشکلات احتمالی کاربران هستند، من راهنمای فارسی از این دو برنامه ندیدم و به دنبالشم نبودم چون سایت این دو برنامه کاملا سلیس و قابل فهم به زبان انکلیسی تمامی کمک های لازن را انجام داده اند، اگر می خوای یک سایت حرفه ای داشته باشی و یک مدیر سایت کارامد باشی از کامپوننت های اصلی استفاده کن و زبانتم نقوبت کن O0
موفق باشی
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)