سلام
هنگامی که مطلبی را در ادیتور جوملا گذاشته شود از طرف راست کشیده شده و چند حرفی ناپدید میشوند و مطالب ناقص میماند چطور میشود این مشکل را حل کرد
سلام
هنگامی که مطلبی را در ادیتور جوملا گذاشته شود از طرف راست کشیده شده و چند حرفی ناپدید میشوند و مطالب ناقص میماند چطور میشود این مشکل را حل کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
لطفا دقت کن که مطلب خودت رو در چه نرم افزاری تابپ کردی و در ادیتور paste میکنی ؟! به عنوان مثال اگر از نرم افزار office word مطلبی را می خواهی در ادیتور جوملا قرار دهی نباید مستقیما آن را در ادیتور Paste کنی بلکه باید از دگمه paste from word که یکی از ابزارهای ادیتور است و حرف W بر روی آیکون آن قرار دارد استفاده نمایی و همچنین اگر مطلب رو از یک فایل txt یا برنامه ای دیگر مانند فایلهای html کپی کرده و می خواهی وارد ادیتور کنی باید از گزینه Paste as plane text که یکی دیگر از ابزارهای ادیتور است و حرف T بر روی آیکون آن قرار دارد استفاده نمایی،
در غیر اینصورت مطلب درج شده در سایت ممکن است با مشکل مشابه مشکل شما مواجه گردد
من همیشه از ورد کپی میکنم و در ادیتور جوملا پیست میکنم و در این چند سال مشکل اینطوری نداشتم اولین باره با این مشکل مواجه میشم اونم فقط یک طرف مطلب البته میشه مطلب را جمع کرد اما نظم صفحه اول به هم میریزه حالا اگر مشکل از نرم افزاری که در ان تایپ میکنم باشد چرا قبلا این مشکل پیش نبامد؟؟؟
سلام
موقعی که از نرم افزاری مثل word متنی رو کپی می کنید کدهایی ناخواسته همراه متن وارد میشن که گاهی اوقات باعث بهم خوردن نظم صفحه میشه.
[quote author=rezaali link=topic=25379.msg130617#msg130617 date=1269290356]
من همیشه از ورد کپی میکنم و در ادیتور جوملا پیست میکنم و در این چند سال مشکل اینطوری نداشتم اولین باره با این مشکل مواجه میشم ...
[/quote]
اما ما در این چند سال شاهد موارد فراوانی از اینطور مشکلات بودیم!
راه حل هم همون هست که دوستمون اشاره کردند.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)