-
پشتبان گیری از سایت
سلام
اگه بخوام از سایت پشتبان تهیه کنم می تونم پوشه ای که مامبو رو نصب کردم Zip کنم و بعدش دانلود کنم . در این صورت آیا مشکلاتی متوجه خواهد شد.
اینم بگم چون قبلا با استفاده از پشتیبان گیری که از Cpanel انجام داده بودم (فول بک آپ بود) نتونستم برگردونم و اساتید فرمودند که باید مدیر سرور این کارو بکنه ، و مدیر سرور هم (جالبه که) بلد نبود همینطور اطلاعات بنده از بین رفت . پشتبانی هم که از طریق کامپوننت مامبو ایجاد کرده بودم جواب نداد .
حالا این روش رو تایید می کنید ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-24-2010 09:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پشتبان گیری از سایت
سلام
به نظر من شما پشتیبان از طریق Php Myadmin بگیرید خیلی بهتر و کامل هست و مشکلی هم برای برگرداندن در هنگام بروز مشکل ( خدای نکرده ) نخواهید داشت
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
ممنون از راهنماییتون . ولی چطور میشه این کار رو کرد . هم بک آپ گیریش و هم برگرداندنش ؟ یکم با Php Myadmin ور رفتم چیزی گیرم نیومد.
آیا روشی که من عرض کردم کاربردی نیست ؟
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
بازم تشکر .
این مقاله رو خوندم . حالا موند ریستور کردنش . اگه اشتباه نکنم برای برگردانش هم از گزینه Import استفاده میشه ؟
در رابطه با این موضوع سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد .
-
-
بله
دقیقاً همین هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام
توجه داشته باشید که پشتیبان فایل ها با پشتیبان دیتابیس تفاوت می کنه.
با آرشیو کردن فایل های سیستم مدیریت محتوا و دانلود کردنش، فقط از فایل ها پشتیبان می گیرید.
و از PHPmyadmin فقط از دیتابیس پشتیبان می گیرید.
در ضمن لطفا در انتخاب انجمن مناسب دقت کنید. سوال شما مربوط به مامبو هست، اما در انجمن سوالهای عمومی جوملا مطرح شده.
یا علی
-
-
سلام
اگه بخوام از کل فایل های موجود در هاستم بک آپ تهیه کنم شما کدام روشو پیشنهاد می کنید . با کامپوننت مامبو که همیشه مشکل داشتم . همانطوری که عرض کردم فول بک آپ هم که به درد نمی خوره . حالا چه کنم ؟
فرض کنید که هاستم دچار مشکل شده می خوام هاستمو عوض کنم .
در ضمن بابت انتخاب انجمن عذرمی خوام . :-[
-
-
سلام
اگر می خواید هاستتون رو عوض کنید، Full Back-up راحت ترین گزینه هست.
[quote author=adinehzadeh link=topic=25408.msg130715#msg130715 date=1269422578]
و مدیر سرور هم (جالبه که) بلد نبود
[/quote]
توصیه می کنم در انتخاب مدیر سرورتون دقت بیشتری داشته باشید.
درصورت تمایل به استفاده از خدمات مامبوسرور، انتقال فایل ها و دیتابیس رو خود سرور بدون دریافت هزینه اضافی انجام خواهند داد.
اما بهرحال برای اینکه از CMS و محتوای سایتتون به تنهایی پشتیبان داشته باشید، داشتن فایل ها و خروجی گرفتن از دیتابیس با استفاده از PHPmyadmin کفایت می کنه.
هرچند این پشتیبان ها شامل مواردی مثل ایمیل ها ، اکانت های FTP و ... نخواهد شد.
یا علی
-
-
سلام
بنده به تازگی از سرور مامبو استفاده می کنم . ولی همیشه دغدغه اصلی من بک آپ گیری مناسب و بی نقص از داده هام بوده . بنده طی این مدت که افتخار شاگردی تیم مامبو رو داشتم و شناختی که از این تیم دارم مطمئن هستم که مشکلی پیش نخواهد آمد. 
آقا سعید بابت راهنمایی بسیار ممنونم .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)