سلام
وقتي يك قالبي رو استفاده ميكنيم ،موقعيت قالبها رو چه جوري ميتونيم ژيدا كنيم ؟ فكر كنم سيستم مامبو يك قسمت براي اين كار به اسم (موقعيت ماژول ها )داشت ... جوملا رو نميدونم

سلام
وقتي يك قالبي رو استفاده ميكنيم ،موقعيت قالبها رو چه جوري ميتونيم ژيدا كنيم ؟ فكر كنم سيستم مامبو يك قسمت براي اين كار به اسم (موقعيت ماژول ها )داشت ... جوملا رو نميدونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
کافی است در انتهای آدرس سایت خود عبارت ?tp=1 را اضافه نمایید
مانند:
کد:persianit.ir/?tp=1
خيلي جالب بود و به دردم خورد
دستت درد نكنه
فقط يه سوال . اين همه موقعيت ها رو نشون ميده يا فقط اونهايي كه مورد استفاده قرار گرفتن ؟
سلام
تمامی موقعیت ها رو نشان میده
شاد و سلامت در پناه ایزد
با تشكر
.
حالا من اگر بخوام اين موقعيت ها رو ويرايش كنم ،بايد به كدوم فايل رجوع كنم ؟ من با دريم ويور كار ميكنم و اكثر فايل هاي توي فولدر قالب بود گشتم ،ولي پيدا نكردم كجاس
براي مثال من ميخوام عرض يكي از موقعيت ها رو كوچك تر كنم
.
ممنون
سلام
تمام موقعیت ها در قالب شما تعریف شدند.
مثلا موقعیتی مثل user1 رو در جایی که کدی مشابه کد زیر قرار داره می تونید پیدا کنید:
یا علیکد:<jdoc:include type="modules" name="user1" />
مرسي سعيد جان
فكر كنم در فايل ايندكس براي تعيين موقعيت ها ، فقط ميگيم كه كدوم بالا تر يا پايين تر باشه و اينكه در يك سطر چند موقعيت باشه و ... ولي اينكه يك موقعيت چه طول و عرضي داشته باشه در اينجا تعريف نميشه ، درسته ؟ البته اينها رو با كمك دريم ويور حدس زدم ...
.
خلاصه ممنون ، يك سري از سوالاتم تا اينجا برطرف شد
سلام
بستگی به قالبتون داره. ممکنه طول و عرض موقعیت هم در فایل index.php قالب تعریف شده باشه.
اما معمولا موقعیت در فایل index.php فراخوانی میشه، اما طول و عرض در فایل CSS قالب تعریف میشه.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)