-
راهنمایی در مورد امنیت سایت
با سلام ...
مشکلات من از چند روز قبل از شروع سال جدید شروع شده و تا کنون هم ادامه داره ...
هدفم از این تاپیک بیشتر اینه که بفهمم مشکل از طرف من هست یا سرور سایت ... و در صورت امکان یافتن راهی برای حل اون
خوب مشکل از اینجا شروع شد که 2 روز قبل از شروع سال جدید 3تا از سایت های من هک شدند و پسورد ادمین اون ها عوض شد ... که پس از اینکه متوجه شدم ... پسورد ها را درست کردم و فایل های زائد رو حذف کردم .... پس از این مشکلات از چند روز پیش در یکی دیگر از سایت های من ... کد های اضافی به فایل های index.htm و index.php و یه سری دیگه از فایل ها اضافه شد ... که چون از مرورگر کروم استفاده میکنم ... به محض ورود به سایت با اخطار ویروسی بودن سایت مواجه شدم (بقیه مرورگر ها این اخطار را نمیدند ) ... که پس از اینکه کدهای بیشتر فایل های موجود را باز کردم و موارد اضافه شده را پاک کردم ... اخطار کروم برطرف شد و سایت به طور سالم بالا می اومد .... تا اینکه امروز هم دیدم دوباره همین مشکل به وجود اومده و دوباره همون کد ها به فایل ها اضافه شده ...
خوب لازم هست که من یه توضیحی بدم : اول اینکه روی پوشه های ادمین تمامی سایت ها پسورد هست .... دوم اینکه یوزر ادمین که به طور پیش فرض هست را پاک کرده ام و یوزر دیگری به عنوان ادمین هست ... تمامی فولدر ها پرمیشن 755 و فایل ها 644 دارند .... کامپیوتر خودم ویروس نداره ... و در دیروز دوباره ویندوز عوض کردم و یک آنتی ویروس آپدیت شده روی اون نصبه
حالا سئوالم اینجاست که اولا چه طوری پسورد ادمین اون 3تا سایت عوض شده بوده ؟
و دوم اینکه توی سایت آخری چطوری فایل ها مرتبا کدهای مخرب بهشون اضافه میشه ؟
راه حل چیه ؟
البته من قبلش تاپیک های موجود را خوندم ولی تقریبا کارهایی که گفته شده بود را من انجام داده بودم
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-29-2010 12:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : راهنمایی در مورد امنیت سایت
سلام
معمولا در این موارد که فایل های روی سرور تغییر می کنند مشکل از سمت امنیت سرور است و بهتره که با مدیر هاست تماس بگیرید
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)