-
گذاشتن شمارنده وب گذر
سلام خسته نباشين ببخشين من تازه سايت زدم ولي مي فهمم يه چيزايي چون رشتم برنامه نويشي هست اگر ميشه توضيح بدين چه طوري مي تونم كد شمارشگري رو كه وب گذر به من داده رو بزارم براي سايتم يعني بياد سمت راست زير منوها يا بياد سمت چپ زير منو ها ممنونم خداحافظ شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-30-2010 04:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : گذاشتن شمارنده وب گذر
به قسمت مدیریت ماژول بروید و روی آیکون جدید در قسمت بالا کلیک کنید در صفحه جدید HTML دلخواه رو تیک بزنید و روی آیکن بعدی کلیک کنید در صفحه بعد یک عنوان برای ماژول جدید تایپ کنید و در قسمت پایین صفحه ( خروجی دلخواه ) علامت HTML رو بزنید ودر صفحه باز شده کدی رو که از وبگذر گرفتید رو کپی کنید
کار تمومه و حالا می تونید این ماژول جدید رو در هر موقعیتی که بخواهید قرار بدهید
-
-
اقا داداش دستت درد نكنه خيلي با معرفتي حاجي بچه مشهدم به قران هر كي بودي دمت گرم برم حرم امام رضا واست دعا مي كنم خيلي با معرفتي اينجا همه هر چي ياد دارن پولي جواب ميدن به ادم اميد وارم بتونم جبران كنم اين ايميلم اگر ميشه يه ايمل به من بزن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ظمن يه سوال ديگه چه طوري مي تونم تو سايتم نظرات رو فعال كنم ممنون ميشم بگين با هر كامپوننتي كه فكر كنيد انجام دادم نشده همه يه مشكلي دارن :angel: O0
-
-
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
لطفا قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید:
21) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
یا علی
-
-
خواهش می کنم اقای moslem_f
برای سیستم نظرات می توانید از joomlacomment استفاده کنید که فارسی هم شده است
در ضمن ادرس ایمیل من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[quote author=moslem_f link=topic=25510.msg131187#msg131187 date=1269922739]
سلام خسته نباشين ببخشين من تازه سايت زدم ولي مي فهمم يه چيزايي چون رشتم برنامه نويشي هست اگر ميشه توضيح بدين چه طوري مي تونم كد شمارشگري رو كه وب گذر به من داده رو بزارم براي سايتم يعني بياد سمت راست زير منوها يا بياد سمت چپ زير منو ها ممنونم خداحافظ شما 
[/quote]
سلام برای راحتی کار دوست عزیزم میتوانید از پلاگین وبگذر استفاده کنید .
لطفاً به آدرس زیر مراجعه فرمائید :
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من از شمارنده وبگذر استفاده مي كنم. جديدا خيلي دير مياد. كل سايت مياد بعد مي بينم همه چي الاف اون وبگذره. كاري ميشه كرد سرعت اومدنش زيادبشه
-
-
سلام
بهتر بود سوال رو در تاپیک جدیدی مطرح میکردید.
این اتفاق هر از چند گاه میفته و دلیلش فشاری است که روی سرورهای وبگذر وارد میشه.
شما کد رو در پایین ترین نقطه ی صفحه قرار بدید که در چنین مواردی سایتتون مشکل لود نداشته باشه.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)