-
جوملا فارسی
سلام دوستان من چنتا سوال دارم که امیدوارم راهنماییم کنید
جوملا و جومفا چه فرقی داره
من از نیوک مشهد تیم استفاده می کنم تصمیم دارم cms رو تغییر بدم می خوام جوملا نصب کنم
نظرتون راجب جوملا چیه؟
فعلا روی لوکال نصبش کردم ولی تالار گفتمانی پیدا نکردم تالار نداره؟
اگه بخوام یه پست صابت بزارم از کجاب باید اقدام کنم؟
سئو جوملا چطوره؟
جوملا رو برای یه سایت موزیک می خوام
چندی پیش مدیر هاست بهم پیشنهاد کرد که جوملا نصب کنم به نظرتون چیکار کنم جوملا یا نیوک
ویروسی هست به نام گلامبر که بیشتر تو نیوک شایعه هست جوملا هم چنین ویروسی میگیره؟
تو سرچ گوگل در مورد هک جوملا خیلی مطلب پیدا کردم جوملا امنیت نداره؟
منتظر جوابتون هستم
خواهشا کامل جواب بدین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-30-2010 01:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : جوملا فارسی
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید. لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
21) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
[quote author=afshinhemmati link=topic=25520.msg131217#msg131217 date=1269954526]
جوملا و جومفا چه فرقی داره
[/quote]
جومفا با جوملا تفاوتی نداره. جومفا همون جوملا فارسی هست که توسط یکی از تیم های ترجمه جوملا فارسی منتشر میشه.
پاسخ این سوالتون رو اگر جستجو می کردید، می تونستید سریعتر بگیرید:
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ بقیه سوالات رو مطابق قوانین می تونید در پست های جداگانه در انجمن مناسب بگیرید.
یا علی
-
-
سعید جان با توجه به اینکه این اولین پست من تو این انجمن بود انتظار داشتم جواب بدین نه تذکر بدین
به هر حال منم قوانین رو مطالعه نکرده بود
یا علی
-
-
سلام
[quote author=afshinhemmati link=topic=25520.msg131229#msg131229 date=1269961560]
سعید جان با توجه به اینکه این اولین پست من تو این انجمن بود انتظار داشتم جواب بدین نه تذکر بدین
[/quote]
جواب در صورتی داده خواهد شد که قوانین رعایت شوند در غیر اینصورت با توجه به اینکه کمک در این انجمن بدون هیچ چشم داشتی صورت میگیرد، انرژی و وقت کاربران دیگر هدر خواهد رفت.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)