سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: امنیت در جوملا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : امنیت در جوملا

دوست عزیز! من در ارسال خودم هیچ تمسخری ندیدم ! حالا دوست دارید خودتون رو فرد تمسخر شده قرار بدید و ... دیگه به من ربطی نداره. سعی کنید بهتر با مشکلات خودتون کنار بیایید و نه ... !

بگذارید کمی این تاپیک رو زیباتر کنیم !

اولاً گامبلر و نه گلامبر !!! (امیدوارم نگید تمسخر شدید. شما صحبت عادی رو تمسخر قلمداد میکنید، اما خودتون به شکل عجیبی دعوا میکنید و دوست دارید به شکلی برخورد کنید که ...)

همین الان اگر توی گوگل بنویسید گلامبر کلاً دو تا لینک به شما میده که اونم خودتون نوشتید. یکی در آشیانه و دیگری در جوملا دات اورگ:

[img width=640 height=324]http://upload.iranblog.com/6/1270209942.png[/img]

البته در رفرشهای بعدی گوگل مامبولرن و این تاپیک هم اضافه خواهد شد. چون این تاپیک رو حذف نمیکنیم تا در یافته های گوگل باشد و کمک کننده کاربرانی باشه که ... .

اما گامبلر چیست و چطور عمل میکنه !
    en.wikipedia.org/wiki/Gumblar
    این صفحه رو بخونید! پاسخ شما در این صفحه هست ;D

استفاده از نرم افزارهای نال شده (مثلاً CuteFTP کرک شده!)، سیستم عامل نا امن، سرور نا امن، مدیر وبسایت بی تخصص، مطالعه مطالب غیر علمی در اینترنت! و ... مشکل شما هست!

اما چند کلمه:
    من رو خیلی ها میشناسند. در مامبولرن و در سایتهای دیگر. با تیم های مختلف. بنده دفعه اولی نیست که با شما برخورد دارم مطمئناً
    یکی از مزیتهای استفاده از چند نام کاربری در جاهای مختلف این هست که هرگز کسی نمیدونه شما اون قبلی بودید. حتی درج سوالات تکراری در سایتهای مختلف و رفتن و جای دیگر چیزی نوشتن بر علیه کسی اصلاً جالب نیست. جالب اینجاست که ممکنه من در جایی بر علیه خودم چیزی بگم تا ببینم اون کاربر ...! سوءتفاهم نشه. منظورم شما و این تاپیک نیست.

خود من تجربه در این ضمینه دارم و حرفی که زدم از رو هوا نبود پاک کردنشم 50 50 هست
    شما اگر در رفتارتون تجدید نظر کنید شاید به 100 درصد برسید!

مهدی جان بهتون توصیه می کنم کمی تو همین گوگلی که میگین سرچ بفرمایید تا ببینید از چه طریق انتقال پیدا می کنه
    رفرنس خاصی دارید ؟!؟ بدید بخونیم خوب !

در ضمن اگه احساس می کنید این تاپیک بی خودیه
    می تونید پاکش کنید
    اتفاقاً خوبه که این تاپیک بمونه سر جاش، خیلی مفید خواهد بود!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)