-
تغییر نام دامین بلاگر به دامین شخصی
با سلام واحترام
برای تغییر نام دامین وبلاگ بلاگر باید برای دامین یک cname تعریف نمود و آن را به ghs.google.com هدایت نمود
من یک هاست و چندین دامین دارم که در هاست من قابلیت پارک دامین و اضافه کردن دامین و انتقال سایت موجود هست آیا منظور از cname اینها نیستند اگه من میتونم از طریق هاستیگ خودم یا هاستینگ های رایگان cnameایجاد کنم لطفا مرا بیشتر راهنمایی کنید کلیه ی dns های دامین بنده به دو dns هاستیگ متصل است. آیا تغییراتی در dns باید بدهم. لطفا کمک کنید . چگونه باید یک cname ایجاد کنم و آن را به ghs.google نشانه بگیرم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-31-2010 02:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییر نام دامین بلاگر به دامین شخصی
سلام
از چه کنترل پنلی استفاده میکنید؟
اگر کنترل پنل هاست شما cPanel است > روی گزینه ی Simple DNS Zone Editor کلیک کنید و در صفحه ی جدید پس از انتخاب دامین مورد نظر CNAME Record رو اضافه کنید.
البته بهتر است در این مورد با پشتیبانی هاستینگ خودتون تماس بگیرید چون گاها در هاستینگهای مختلف با هم فرق داره.
CNAME شبیه A Record است با این تفاوت که A Record به ip پوینت میشه و cname به آدرس.
یا علی
-
-
از اینکه جواب پیام من را به این واضحی و با سرعت فوق العاده جواب دادید . [glow=red,2,300]کمال تشکر را دارم[/glow]
من از کنترل پنل دایرکت ادمین شرکت نت افراز استفاده میکنم .
اینطور که من متوجه شدم در کنترل پنل خودم میتوانم این کار را با redirect به آدرس[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجام دهم از لطف شما بینهایت سپاسگذارم. O0
برای redirect نوع انتقال ها در دایرکت ادمین گوناگون میباشد
انتقال 301-permaent
انتقال 302-temporary
انتقال 303-replaced
اگه اطلاعاتی در این باره دارید لطفا راهنماییم کنید .
برای هدایت cname از کدام انتقال استفاده کنم بهتره.
مثل اینکه جواب نداد شاید بستگی به نوع انتقال داره . کدام انتقال بهتره؟
** سه ارسال شما یکی شد
-
-
سلام
شما انتقال از نوع 301 رو انجام بدید اما باز هم تاکید میکنم با پشتیبانی هاستینگ مشورت کنید چون در هاستهای مختلف تفاوتهایی وجود دارد، از طرفی کنترل پنل شما direct admin است و من اطلاع دقیقی از چگونگی ساخت cname در این کنترل پنل ندارم.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)