سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: اضافه كردن منو و لينك دادن

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

اضافه كردن منو و لينك دادن

سلام خسته نباشين ببخشين معظرت كه اين تاپيك رو ميزارم شايد جاهاي ديگه سايت توضيح داده باشين اما به بزرگواري خودتون ببخشن چون هر چي مي خوام جستجو كنم ياد ندارم معظرت

مي خوام لظف كنيد بگيد چه طوري ميشه با جوملا مثل سايت kamyabonline يا mihan منو ايجاد كرد يعني مثلا مثل سايت كمياب براي عنوان منو بنويسم آرشيو ترفند و زير منو يعني زير مجموعه اين منو ترفند هاي ياهو - ترفند هاي ويندوز مثلا و غير بعد مثلا روي ترفند هاي ياهو كليك كردن صفحه مربوط به ترفند هاي ياهو باز شه ممنون ميشم لطف كنيد جوابمو بدين خيلي ممنونم خداحافظ شما سال نو خوشي داشته باشين و عيدتون مبارك

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال

پاسخ : اضافه كردن منو و لينك دادن

سلام
    برای جستجو اول در سایت گوگل تلاش کنید
    بعد در ابتدای صفحه اول همین انجمن و تمتمی صفحاتش کلمه جستجو رو میبینید
    اما جواب شما
    1) بخش بسازید
    2) مجموعه بسازید
    3) وارد منو اصلی بشید و منو جدید ایجاد کنید ( دز زمان ایجاد منو جدید اگر منو ها همنام مجموعه های شما باشد بهتر است )

جدای از این موارد از افزونه هم میتونید استفاده کنید که برای استفاده از افزونه ها هم باید ابتدا بخش و مجموعه را بسازید

شاد و سلامت در پناه ایزد

سلام دست شما درد نكنه معظرت مي خوام ببخشين ميشه بگين افزونه يعغني چي تازه سايت زدم چيزي زياد بلد نيست ميشه خواهش كنم راهنمايي كنيد بچه مشهدم برم حرم واستو دعا مي كنم سلامتونو مي رسونم خيلي ممنونم خداحافظ شما

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

سلام
    افزونه یکی ابزاری که بر روی سایت شما نصب می شوند و به سایت شما امکانات بیشتری می دهند
    موفق باشید

سلام خسته نباشين ببينيد من منود درست كردم زير منو هم تعريف كردم اين ادرس سياته مي تونيد ببينيد sahelsoft.com بعدش مي خوام وقتي روي ترفند هاي ياهو كليك كردم يه صفحه مربوط به ترفند هاي ياهو بياد و بعدش تو اين مي خوام چند خط بنويسم بعدش يه ادامه مطلب بزارم ببينيد من اين طوري عمل كردم ايا شتباهي انجام دادم ممنون ميشم راهنماييم كنيد

اول يه منو درست كردم به اسم ارشيو ترفند بعد رفتم ما‍ژولشو فعال كردم بعدش دوباره اومدم تو مديريت منو و يه ايتم براش تعريف كردم به اسم ترفند هاي ياهو
    بعدش انتخاب نوع ايتم منو رو اين طوري تعرف كردم گزينه لينك داخلي بعدش مطالب بعدش نمايش يك مطلب خاص بعدش بهش بخش و مجموعه اي رو كه به اسم ترفند هاي ياهو درست كرده بودم تعريف كردم و بعد روفتم داخل مديريت محتوا ارسال مطلب جديد و بخش و مجموعه رو هم گذاشتم ترفند هاي ياهو و حالا اين لينك درست شده اما مي خوام وقتي چند خط براي اولش بنويسم بشه از ادامه مطلب استفاده كرد موقع نوشتن محتوا اول چند خط مي نويسم و ادامه مطلبو ميزنم وقتي خط رو ميزاره بغييه مطلبو مي نويسم و ذخيره مي كنم ولي وقتي ميام تو سايتم روي ترفند هاي ياهو كليك مي كنم ادامه مطل نيست و كامل مطلبو نوشته اما يكم فاصله دار ه حالا خواهش مي كنم جوابمو بدين ممنونم خداحافظ شما
    به قران شرمنده اين همه باعث اذييت شما ميشم من اگر تاپيك مي زارم بزارين رو حساب كم تجربه گيم شرمنده همه شماها هستم به خدا خيلي عصاب خورد كني داره كه اين همه جواب بدين ممنونم خيلي ممنونم خداحافظ شما :'(

** فونت به حالت عادی بازگشت
    ** هایپرلینک اصلاح شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)