-
سوالاتی در مورد CMS ها
با سلام به همه دوستان
در مورد cms ها بحث هاي خوبي مطرح شده که از همه دوستان بابت همکاري در ايجاد مطالب پرمحتوا قدرداني مي کنم اما 3 سوال از 2 موضوع متفاوت برام پيش امده که تقاضا دارم اگر کمکي مي تونند بکنند دريغ نکنند.
1-
سوالي که مطرح هست اينه که ما چه جور تشخيص بديم که براي سايتي که مي خواهيم راه اندازي کنيم بر اساس چه مشخصاتي انcms را انتخاب کنيم.
براي مثال ايا امنيت رو ملاک اول قرار بديم و يا پلاگين ها و امکانات افزودني به cms رو.
----------------------------------------------------------------------------------------------
2-
مثلا براي راه اندازي سايت دانلود از چه cms اي استفاده کنيم؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
3-
و سوال اخرم در مورد اپلود و قرار دادن لينک دانلود هستش. اينه که دوستان سايتهاي زيادي رو ديدم از جمله پي سي دانلود ، اسان دانلود از چه اپلودري براي انتقال فايل به سايتاشون استفاده مي کنند ؟؟؟
همچنين ادرس فايل هاشون به صورت dl.p30download.com , dl2.asandownload.com هستش که در ادامه مسير منتهي به فايل مربوطه هستش براي مثال p30download.com/files/notepad++.exe اين فايل رو وقتي در ادرس بار درخواست بديم دانلود ظاهر و شروع به دانلود مي کنه اما وقتي p30download.com/files رو تايپ مي کنم access denied ميده و نشون نميده!!!!! چه جور بايد اين کار رو انجام بدين ايا بايد فايل .htaccess رو تنظيم کنيم يا ....؟؟؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
** هایپرلینکها اصلاح شدند
** عنوان ویرایش شد
** به بخش مربوطه منتقل شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-03-2010 11:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)