این خط رو میتونید در قسمت بالای هر تیتر اضافه کنید . اینطوری مطالب به راحتی از هم جدا میشن

این خط رو میتونید در قسمت بالای هر تیتر اضافه کنید . اینطوری مطالب به راحتی از هم جدا میشن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
عالي بود!
من از فایل css کدی رو که گفتین اجرا کردم . اما مطالب صفحه اول من با خط از هم جدا نمی شن
در ضمن من مظور این جمله آقای فیروزمندان رو نفهمیدم .
وقتی این خط میافته تاریخ ویرایشم میاد . می خوام فقط خط بیاد و تاریخ نداشته باشه
[quote author=skh_med link=topic=2677.msg17234#msg17234 date=1162478467]
من از فایل css کدی رو که گفتین اجرا کردم . اما مطالب صفحه اول من با خط از هم جدا نمی شن
[/quote]
آخرین ویرایش رو از تنطیمات کلی اجرا کردید؟
[quote author=skh_med link=topic=2677.msg17235#msg17235 date=1162478570]
در ضمن من مظور این جمله آقای فیروزمندان رو نفهمیدم .
[/quote]
خوب شما در اول هر نوشتتون یه خط بکشید به همین راحتی!
خوب این می شه اما خطای که میاد خیلی کوتاه است . یعنی به اندازه تیتر من هست . من می خوام تمام عرض صفحه رو بگیره
[quote author=skh_med link=topic=2677.msg17237#msg17237 date=1162479497]
خوب این می شه اما خطای که میاد خیلی کوتاه است . یعنی به اندازه تیتر من هست . من می خوام تمام عرض صفحه رو بگیره
[/quote]
یه پیشنهاد برات دارم صفحتو توی فرانت پیج بساز. ا از اونجا می تونی اندازه -ضخامت و... اون خط رو کنترل کنی. بعد کدهای بین دو بادی رو پیست کن توی ویرایشگر مامبو البته در حالت اچ تی ام ال
البته همون خط رو که توی ویرایشگر مامبو می اندازی می تونی کد اچ تی ام ال رو ببینی و خصوصیاتشو تغییر بدی
نظر من، یک بگراند ( 20 پیکسل در یک پیکسل ) درست کنید.
این بکگراند فقط در زیرش یک خط هست که با تکرار تداعی یک خط مستقیم رو میکنه.
این بکگراند رو به عنوان بک گراند تیتر مطالب انتخاب کنید.
مشکل شما حل میشه.
یا علی
سلام
من خودم به عنوان شروع کننده تاپيک، از اين راه استفاده کردم و نتيجه خيلي خوبي گرفتم([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
اين کد رو که آقاي رادمهر زحمتشو کشيدن، به انتهاي کلاس modifydate. اضافه کردم
خوب براي نمايش خط،  بايد تاريخ آخرين ويرايش رو در تنظيمات کلي> محتوا  روي نمايش بگذاريم. اما با اين کار هم خط و هم تاريخ آخرين ويرايش درج ميشوندکد:border-bottom-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-color: #cccccc;
بعدش براي ديده نشدن(با عدم نمايش اشتباه گرفته نشه)  تاريخ آخريم ويرايش، سايز فونتش رو روي 1 و رنگ اونو همرنگ زمينه انتخاب کردم!
اينم نمونه ي عملي که تاريخ آخرين ويرايش ثبت ميشه اما ديده نميشه! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط چنانچه قالب رو تغيير دادين(خصوصا رنگ زمينه رو) يادتون بايد باشه که رنگ متن تاريخ آخرين ويرايش رو هم در کلاس modifydate. اصلاح کنيد
سلام
فقط موقع سلکت کردن مطالب، تاریخ انتشارت لو می ره![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)