-
مشکلات قالب dsv4 با smf2.0rc3
سلام به همه ی دوستان .
من از قالب dsv4 استفاده می کنم اما یه مشکلات اساسی داره !
اول اینکه با زبان فارسی مشکل داره اونم بدجور که به لطف حدا درستش کردم .
دوم اینکه با مرورگر های محله ی پایینی مشکل داره ، فقط از موزیلا فایرفاکس خوشش میاد !
با ie که کلا مشکل داره ، با همه ی ورژن هاش .
می خواستم بدونم چطور میشه با مرورگرهای دیگه سازگارش کرد ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2010 05:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکلات قالب dsv4 با smf2.0rc3
سلام
39) پشتیبانی از الحاقات و قالب های غیر رایگان و دارای کپی رایت، جزء تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. لطفا در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید .
-
-
[quote author=سعید link=topic=25671.msg131787#msg131787 date=1270489711]
سلام
39) پشتیبانی از الحاقات و قالب های غیر رایگان و دارای کپی رایت، جزء تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. لطفا در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید .
[/quote]
سلام دوست عزیز .
این جواب من بود یا جزئ قوانین انجمن های مامبو بود ؟
olice:
جناب ، کشور ایران از قوانین کپی رایت پیروی نمی کنه ، می تونی از هر کی دلت می خواد بپرسی .
اگه می کرد ، الان ویندوزی رو که داری باهاش کار می کنی و فقط 1000 الی 2000 تومن پولشو دادی رو به صورت غیر مجاز برای شما محصوب میشه و از لحاظ شرعی هم کار حرامی رو انجام می دید !!!
اما ما ویندوز مایکروسافت رو فقط با 1000 تومن و بعضی وقتا رایتیشو با 500 تومن میگیریم و نصب می کنیم و تمام وزارت خونه های کشور هم تاییدش می کنن!!!
ایران تو it و ict و نرم افزار و ... و کلا دولت الکترونیک هنوز به کپی رایت نرسیده . پس اگه اطلاعاتی دارید لطفا منو راهنمایی کنید .
یه بار دیگه هم می گم که یادت نره :
ایران قانون کپی رایت نداره !
-
-
سلام
جواب شما وقتی داده خواهد شد که سوال شما مطابق قوانین انجمن باشه.
از کجا اینقدر اطمینان دارید که که اولا من از سیستم عامل Windows استفاده می کنم و به فرض اگر استفاده می کنم مثل شما نسخه کرک شده رو داشته باشم!
استفاده از نرم افزارهای کپی رایت دار خارجی هم تا جایی که اطلاع دارم، از نظر شرعی تا کنون توسط هیچ مرجع ذیصلاحی حرام اعلام نشده!
اما اینکه قوانین در کشور ما تا کنون رعایت نشده، دلیلی برای نادیده گرفتن حقوق تولید کنندگان نرم افزار نیست.
در انجمن مامبولرن برای احترام به حقوق تولید کنندگان نرم افزار و نهادینه کردن فرهنگ اوپن سورس، این قانون اضافه شده.
قالبی که شما معرفی کردید، یک قالب تجاری هست. در صورتی که برای تهیه این قالب مشکلی دارید، تیم مامبولرن در تهیه نسخه مجاز قالب به شما کمک خواهد کرد.
لطفا اگر سوالی دارید که مطابق با قوانین هست، بفرمایید، در غیراینصورت به این تاپیک ادامه ندید.
یا علی
-
-
استفاده از نرم افزارهای کپی رایت دار خارجی هم تا جایی که اطلاع دارم، از نظر شرعی تا کنون توسط هیچ مرجع ذیصلاحی حرام اعلام نشده!
تا وقتی تاناکورا هست ، پولت اضاف اومده بری از نمایندگی دی اند جی خرید کنی !!! ؟؟؟ 
من نگفتم حرامه ، گفتم استفاده کردنش هم حرام نیست ! چون واقعا واسه این کار تو ایران هیچ قانونی نیست و این خیلی بده چون تحریم های زیادی رو به ما وارد می کنند برای همین کار .
حیف که نمی خوام محیط اینجا 30 یا 30 بشه وگرنه توضیح می دادم آخه حیفه یه انجمن به خوبی اینجا بره تو این بحث های تخصصی که بهش مربوط نیست .
از کجا اینقدر اطمینان دارید که که اولا من از سیستم عامل Windows استفاده می کنم و به فرض اگر استفاده می کنم مثل شما نسخه کرک شده رو داشته باشم!
بابا رعایت کننده ی copyright بابا کار درست . بابا مؤدب ! بابا با کلاس !
70 میلیمون آدم دارن کرک شدشو استفاده می کنن !
لطفا اگر سوالی دارید که مطابق با قوانین هست، بفرمایید، در غیراینصورت به این تاپیک ادامه ندید.
آره دارم ... برو اون زیر ، اگه هم میشه اسم تاپیک رو از dsv4 به outline 2.0rc3 تغییر بدید و اگه دلتون به رحم اومدو دوست داشتید یه کمکی هم به ما بکنید !
اما اینکه قوانین در کشور ما تا کنون رعایت نشده، دلیلی برای نادیده گرفتن حقوق تولید کنندگان نرم افزار نیست.
بی خیال قالب dsv4 لا اقل واسه outline منو راهنمایی کنید : 
من از 2.0rc3 استفاده می کنم .
وقتی قالب outline رو میذارم تو مرورگر فایرفاکس خوب کار می کنه اما رو بقیه اصلا بهم میریزه .
منو ها گم میشن و یه خورده هم width قالب زیاد میشه .
اگه میشه منو راهنمایی کنید .
کمی با php و کمی هم با css و html آشنایی دارم (در حد کشت دیمی !)
-
-
دوست عزیز!
بهتر نیست در لحنتون تجدید نظری داشته باشید؟
اینکه شما از نسخه های کرک شده و غیر مجاز استفاده می کنید، دلیلی برای تعمیم به کل یا اهانت به کسی که اینکار نادرست رو انجام نمیده، نیست.
امیدوارم شما هم روزی بدون هیچ اجبار و الزامی، لذت راحتی وجدان و استفاده قانونی از نرم افزارها رو احساس کنید.
لطفا مطابق قوانین سوال جدیدتون رو در تاپیک دیگه ای مطرح کنید. این تاپیک قفل شد.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)