sلام .
چرا عکسی ضد اسپم نمایش داده نمیشه ؟
خراب شده ؟
اول کار می کرد ها ! ولی نمی دونم چش شده ...
اصلا از کجا غیر فعالش کنم ؟
کسی نیست جواب بده ؟
** دو پست شما یکی شد.

sلام .
چرا عکسی ضد اسپم نمایش داده نمیشه ؟
خراب شده ؟
اول کار می کرد ها ! ولی نمی دونم چش شده ...
اصلا از کجا غیر فعالش کنم ؟
کسی نیست جواب بده ؟
** دو پست شما یکی شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
لطفا قوانین انجمن رو به دقت مطالعه و رعایت کنید:
غیرفعال کردن captcha رو توصیه نمی کنیم. چون با غیرفعال شدن این سیستم ممکنه روبوت ها مشکلاتی رو برای انجمن شما ایجاد کنند.21) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
42) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسال پست های پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
تست کنید با قالب پیش فرض هم این مشکل وجود داره؟
یا علی
نمی دونم با قالب پیشفرض این مشکل رو داشته باشه یا نه ، ولی هر چی هست زیر سر این قالب outline ؟ >
چطوری درستش کنم اگه مشکل از قالب باشه ؟
سلام
احتمالا شما قالب رو ویرایش کردید و با انکودینگ utf8 همراه با BOM ذخیره کردید.
توصیه می کنم از نرم افزارهای ویرایشگر استاندارد استفاده کنید. مثل DreamWeaver یا Notepad++
برای اینکار باید نسخه ای از قالب که بدون مشکل کار می کنه رو از نو با استفاده از این نرم افزارها ویرایش کنید.
یا علی
[quote author=سعید link=topic=25672.msg131822#msg131822 date=1270497994]
سلام
احتمالا شما قالب رو ویرایش کردید و با انکودینگ utf8 همراه با BOM ذخیره کردید.
توصیه می کنم از نرم افزارهای ویرایشگر استاندارد استفاده کنید. مثل DreamWeaver یا Notepad++
برای اینکار باید نسخه ای از قالب که بدون مشکل کار می کنه رو از نو با استفاده از این نرم افزارها ویرایش کنید.
یا علی
[/quote]
حالا اینی که وگفتی یعنی چههه ؟
منظورت اینه که قالب رو که ویرایش کردم ، مثلا با notepad ویندوز ویرایش کردم بعد این مشکل واسم پیش اومده ، یا اینکه با utf8 ذخیرش کردم ؟
منظورت این بود ؟
اگه منظورت اینه که به جز فایل های زبان ، هیچ فایل دیگه ای رو تغییر ندادم ، اگه تاثیر میذاره آره این کارو کردم :-[
حالا چیکار کنم ؟ :-\
سلام
بله. اگر شما با notepad ویندوز قالب رو ویرایش کردید و سپس بصورت utf8 ذخیره کردید، در قالبتون مشکل بوجود اومده.
راه حل هم همون طور که عرض کردم، جایگزینی فایلهای قالب اصلی و ویرایش مجدد قالب با یک ویرایشگر استاندارد هست.
یا علی
ممنونم از راهنماییتون .
علاقه مندی ها (Bookmarks)