-
عدم اکسترکت کردن کامل
من هاست دایرکت ادمین دارم جوملا رو توی شاخه پابلیک اچ تی ام ال آپلود می کنم هنگام اکسترکت کردن این پیغام رو میده
An error occured during extraction
Details
error [/home/zardl/domains/zardownload.ir/public_html/joomla/Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package.zip]: missing 5 bytes in zipfile (attempting to process anyway) error [/home/zardl/domains/zardownload.ir/public_html/joomla/Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package.zip]: attempt to seek before beginning of zipfile (please check that you have transferred or created the zipfile in the appropriate BINARY mode and that you have compiled UnZip properly) (attempting to re-compensate) file #1: bad zipfile offset (local header sig): 0 (attempting to re-compensate) error [/home/zardl/domains/zardownload.ir/public_html/joomla/Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package.zip]: attempt to seek before beginning of zipfile (please check that you have transferred or created the zipfile in the appropriate BINARY mode and that you have compiled UnZip properly) retry - request = 0x4294967291
هرکاری میکنم نصب نمیشه بعد از اینکه درست فایل رو اکسترکت نکرد و من رفتم سراغ نصبش که از فایل configuration.php پشتیبانی نمیکرد توروخدا هرچه زودتر من رو راهنمایی کنید دارم دیونه میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2010 09:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم اکسترکت کردن کامل
سلام
مطمئن هستید که فایل رو به درستی دریافت کردید و همچنین به درستی آپلود شده؟
-
-
آره مطمئنم که درست دریافت و درست آپلود شده
-
-
سلام
لطفا آدرس فایلی که روی هاست آپلود کردید رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم.
یا علی
-
-
اینم آدرس جایی که آپلود کردم
domains/zardownload.ir/public_html/joomla
-
-
سلام
من جوملا را براتون نصب کردم
مشکل از فایل جوملا شما بود که ناقص آپلود شده بود
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)