-
مشکل با مامبو...
سلام دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم با مامبو وارد قسمت مدیریت بشم... با appserv کار میکنم نسخه 2.5.10 و 2.6.0 وقتی میخوام این صفحه بشم انطوری میشه... http:// localhost
و وقتی میخوام وارد صفحه http:// localhost/phpmyadmin یوزر نیم و پسورد میخواد و من یوزر رو root و پسورد رو هم 1234 میدم ولی قبول نمیکنه بازم یوزر و پسورد میخواد...
ممنونم میشم راهنمائی کنین
[img width=600]http://serv23.enterupload.com/i/00193/gcdijklstqoa.jpg[/img]
** دو پست شما یکی شد و هایپرلینک اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-12-2010 11:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با مامبو...
سلام
مامبو رو در چه پوشه ای نصب کردید؟
برای ورود به PHPmyadmin پسوردی که موقع نصب Appserv از شما پرسیده رو باید وارد کنید.
یا علی
-
-
خوب مامبو رو تو این پوشه کپی کردم پسورد رو هم 1234 دادم C:\wamp\www/mambo
-
-
سلام
این اموزش رو با دقت مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
این آموزش رو هزار بار خوندم دقیق
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟ قبلاً استفاده کرده بودم این مشکل رو نداشتم ول الان این مشکل رو دارم... راستی ویندوزم 7 هست...
** دو پست شما یکی شد.
-
-
سلام
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
مامبو رو قبلا نصب کردید و حالا نمی تونید به مدیریت وارد بشید؟ یا نصب نکردید هنوز؟
شما Appserv نصب کردید یا Wamp ؟
-
-
عرضم به حضور که دوست عزیز حدود 9 ماه پیش من مامبو رو نصب کرده بودم با appserv و الان بعد از گذتش 9 ماه که ویندوزم رو هم عوض کردم میخوام یه تغییرائی در وبم بدم که اوّل wamp رو نصب کردم نشد چند باری پاکش کرد نصبش کردم بازم نشد... و الانم appserv رو نصب کردم که به این مشکل بر خوردم چیکار میشه کرد به نظره شما؟؟؟
-
-
سلام
مثل اینکه باید از پایه براتون توضیح بدیم!
طبق آموزش زیر APPSERV رو نصب کنید. توجه کنید دقیقاً طبق آموزش نصب کنید. بسیاری از کاربران توجه کافی نمیکنند و به مشکلات شما بر میخورند و فکر میکنند که اشکال از ماموست در حالی که اشکال از جای دیگر است !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حال بسته مامبو را در یک پوشه با عنوان mambo و در پوشه www واقع در c:/appserv اکسترکت کنید. بگونه ای که تمامی فایلها و پوشه ها در این پوشه نمایش داده شوند و از ساب فولدر اضافی خودداری شود !
حال در مرورگر خود بنویسید localhost/mambo و مامبو را نصب کنید.
موردی که مشخص هست سایت مامبویی شما در لوکال پوشه mambo نصب شده است و طبیعتاً و مشخصاً نمیشه با زدن localhost مامبو اجرا شود!
حال شما از مامبو استفاده کنید ! به همین سادگی
رمز عبور phpmyadmin هم در هنگام نصب appserv از شما درخواست میشود ! اگر 1 بار با دقت آموزش فوق را مطالعه کرده باشید بدون شک این مشکل هم برای شما مشکلی نخواهد بود که دردسر ساز باشد !
طبق روالی که در بالا خدمتتات ارائه کردم پیگیر شوید. سپس با توجه به همین توضیحات بنده هر مشکلی بود شمرده و با دقت مطرح کنید. پاسخگوی شما خواهیم بود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)