با سلام.
چگونه شكلك هاي انجمن اس ام اف 1.1.11 رو ميشه تغيير داد؟

با سلام.
چگونه شكلك هاي انجمن اس ام اف 1.1.11 رو ميشه تغيير داد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ساده ترین راهش اینه که شلک های جدید را در مسیر تصاویر شکلک های کنونی جایگزین نمایید
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=25884.msg132743#msg132743 date=1271257917]
سلام
ساده ترین راهش اینه که شلک های جدید را در مسیر تصاویر شکلک های کنونی جایگزین نمایید
موفق باشید
[/quote]قبل از نصب بر روي هاست درسته؟
يعني اول بسته ي اس ام اف رو extract كنم و تغييرات رو بدم و مجددن به zip تبديل كنم بعدن در هاست نصبش كنم؟
[quote author=eneah link=topic=25884.msg132744#msg132744 date=1271258558]
[quote author=نوید زراعتی link=topic=25884.msg132743#msg132743 date=1271257917]
سلام
موفق باشید
[/quote]قبل از نصب بر روي هاست درسته؟
يعني اول بسته ي اس ام اف رو extract كنم و تغييرات رو بدم و مجددن به zip تبديل كنم بعدن در هاست نصبش كنم؟
[/quote]ببخشيد الان شكلك هاي انجمن من در قسمت پاسخ 16 عدد شكلك داره ميشه افزايش داد؟
** دو ارسال شما یکی شد
سلام
هم قبل از نصب میتونید و هم بعد از نصب !!! محدودیتی نداره ! میتونید بجای فایلهای smile پیشفرض در هر زمانی تصاویر مورد نظر خود را جایگزین کنید. مشخصاً آنها نمایش داده میشوند !قبل از نصب بر روي هاست درسته؟
بله میشه افزایش داد.ببخشيد الان شكلك هاي انجمن من در قسمت پاسخ 16 عدد شكلك داره ميشه افزايش داد؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[quote author=مهدی. link=topic=25884.msg132771#msg132771 date=1271278295]
سلام
هم قبل از نصب میتونید و هم بعد از نصب !!! محدودیتی نداره ! میتونید بجای فایلهای smile پیشفرض در هر زمانی تصاویر مورد نظر خود را جایگزین کنید. مشخصاً آنها نمایش داده میشوند !قبل از نصب بر روي هاست درسته؟
بله میشه افزایش داد.ببخشيد الان شكلك هاي انجمن من در قسمت پاسخ 16 عدد شكلك داره ميشه افزايش داد؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]نام ايكون ها كه مي خوام افزايش بدم مهم نيست كه چي بزارم؟
ببخشيد من شكلك ها رو در Cpanel با نامهاي قبلي جايگزين كردم اما تغييري ديده نميشه!
همچنين قبل از نصب شكلهارو جايگزين كردم اما در هنگام نصب فاريسي ساز عمل نميكنه البته فارسي ساز هم نصب كردم
ميشه راهنمايي كنيد خواهشن؟
انجمن شما lovelychat.info/smf بود؟
الان باز نمیشه تا چک کنم
در چه پوشه ای تصاویر را جایگزین کردید؟
موفق باشید
سلام
من شکلک های با پسوند .gif یاهو مسنجر را کپی کردم توی پوشه smileys اما توی فروم اونارو نشون نمیده. باید چکار کنم؟
[quote author=eafrooz link=topic=25884.msg135770#msg135770 date=1273738586]
سلام
من شکلک های با پسوند .gif یاهو مسنجر را کپی کردم توی پوشه smileys اما توی فروم اونارو نشون نمیده. باید چکار کنم؟
[/quote]سلام
دوست عزیز در این قسمت باید نصبشون کنی
مدیریت/مدیریت صورتک ها/نصب صورتک جدید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)