بله !
وقتی فایل ها و فولدر ها رو تغییر پرمیشن بدید (از قسمت تنظیمات کلی) اونر به مامبو تغییر میکنه. منتها این کار رو توصیه نمیکنم! به روزی فکر کنید که به هر دلیلی ایرادی پیش بیاد! اونوقته که باید با هاستینگ تماس بگیرید که اونر رو دوباره تغییر بدن تا بتونید از طریق اف تی پی دسترسی داشته باشید !