سلام
به نظر من بستگی به نوع و اندازه کار داره
با در نظر گرفتن این موضوع که امروز دارن با 50.000 تومان وب سایت تحویل کشتری میدن
من عقیده دارم کار درست باشه و قیمت هم متناسب باشه
شاد و سلامت در پناه ایزد

سلام
به نظر من بستگی به نوع و اندازه کار داره
با در نظر گرفتن این موضوع که امروز دارن با 50.000 تومان وب سایت تحویل کشتری میدن
من عقیده دارم کار درست باشه و قیمت هم متناسب باشه
شاد و سلامت در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما میتوانید مبنای کار خود را ساعت کاری حساب کنید . آنوقت است که تفاوت یک سایت سبک با یک سایت سنگین مشخص میشود.
به نظر من منصفانه ترین روش برای مشتری و پیمانکار این روش است .
همچنین هزینه هایی مانند استهلاک رایانه و استفاده از اینترنت ( برآورد از کافی نت ) ، آموزش ، پشتیبانی ( ماهانه ، سالانه ، ساعتی ) ، را نیز به آن اضافه کنید.
قیمت ساعت کاری معمولی تقریبا بین 2500 تا 3500 است .
هر چند برنامه نویسان و وب نویسان با هر تخصصی کمتر از ساعتی 5000 نمیگیرند و اگر هم کمتر میگیرند دارن زیر قیمت کار میکنند .
بنابراین میتوان یک سایت مامبویی را در عرض 1 ساعت با حداقل دستمزد ( 5000) دریافت کرد .
موفق باشید .
سلام دوستان
1 نکته را نباید فراموش کرد
همیشه تورم به سمت بالا میرود و همیشه کار های خدماتی بخاطر رقابت نا عادلانه بسوی کاهش هزینه ها میرود
که این در آینده به ضرر طراحان وب هستش
پس بهتره همیشه ارزش کار حفظ بشه
درسته بنده یا هر کس دیگری در این زمان میتنوه یک صفحه وب با مامبو را ظرف 5 دقیقه آماده کنه
ولی باید اینرا هم در نظر گرفت که سال ها وقتش را داره در این زمینه میزاره
و همین من و شما در ابتدای کار یک سایت مامبویی را شاید ظرف 2 هفته هم نمیتونستیم آماده کنیم
و این تندی و سرعت و .... بخاطر تجربه و وقت گذشته ماست
که باید آنرا پاس بداریم و برای خود ارزش قائل شویم
پیروز و سربلند باشید
سلام
خب بحث خيلي خوب داره پيش ميره.
منتظر نظرات بيشتري هم هستيم.
[quote author=trisha link=topic=26021.msg133466#msg133466 date=1271912223]
همیشه تورم به سمت بالا میرود و همیشه کار های خدماتی بخاطر رقابت نا عادلانه بسوی کاهش هزینه ها میرود
که این در آینده به ضرر طراحان وب هستش
پس بهتره همیشه ارزش کار حفظ بشه
درسته بنده یا هر کس دیگری در این زمان میتنوه یک صفحه وب با مامبو را ظرف 5 دقیقه آماده کنه
ولی باید اینرا هم در نظر گرفت که سال ها وقتش را داره در این زمینه میزاره
و همین من و شما در ابتدای کار یک سایت مامبویی را شاید ظرف 2 هفته هم نمیتونستیم آماده کنیم
و این تندی و سرعت و .... بخاطر تجربه و وقت گذشته ماست
که باید آنرا پاس بداریم و برای خود ارزش قائل شویم
[/quote]
خب اين خيلي حرف درستي هست و منم موافقم.
يك سيات مامبويي يا جوملايي رو ميشه در ظرف 1 ساعت هم راهاندازي كرد و بسته به تجربه شخص داره كه توي اين يك ساعت ميتونه چيكار بكنه.
و همچنين به امكانات هم بستگي داره.
متلا اگه مثل من دسترسي به اينترنت سرعت پايين رو هم بزور داشته باشه كارش خيلي سخت تر ميشه، پس نبود امكانات هم ميتونه باعث اطلاف وقت بشه اما تعادلي بين قيمت تخميني تا ساعتي وجود نداره.
سلام
اتلاف وقت به علت نداشتن اینترنت سریع و سایر شرایط ، توجیح خوبی برای افزایش قیمت نیست
من سایت هایی بوده که چند ساعته راه اندازی کردم و به مشتری هم گفتم که این کار حاصل 2 سال و 2 ساعت کاره
در بحث های متن باز اگر با مشتری صادق باشید موفق هستید در غیر اینصورت ...
موفق باشید
سلام
خب خيلي ممنون از تمام كساني كه در اين بحث شركت كردند و نظرات ارزشمند خود رو ارائه كردند.
اميد وارم بقيه كساني هم كه مثل من تازه كار هستند به يك نتايجي رسيده باشند.
اگر كسي باز هم نظر يا سوالي در اين باره داشت ميتونه در همين تاپيك يا تاپيكي جديد مطرح كنه.
شاد باشيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)