سلام
من سایتم رو از مامیو به جوملا انتقال دادم (بگذریم که چقدر درد سر داشت)
الان میرو داخل محیط مدیریت تو قسمت مدیریت منوها اسم منو ها هست ولی میرم قسمت مدیذیت ماژول اسمشون نیست و فقط منوی Main Menu اونجا هست.

سلام
من سایتم رو از مامیو به جوملا انتقال دادم (بگذریم که چقدر درد سر داشت)
الان میرو داخل محیط مدیریت تو قسمت مدیریت منوها اسم منو ها هست ولی میرم قسمت مدیذیت ماژول اسمشون نیست و فقط منوی Main Menu اونجا هست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر مشکل فقط همینه ماژول ها را خودتون برای منوها ایجاد نمایید
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=25996.msg133219#msg133219 date=1271645400]
سلام
اگر مشکل فقط همینه ماژول ها را خودتون برای منوها ایجاد نمایید
موفق باشید
[/quote]
آقا نويد
من قبلا چنين مشكلي رو تو مامبو داشتم دستي درستش كردم و ... الان كه از مامبو مي خواستم برم تو جوملا گير كردم و الانم گير اونم
الانم راستش بلد نيستم . الان توي قسمت ماژولها فقط main menu هست و هيچي ديگه نيست. ولي توي يه جوملاي معمولي 10 پونزده تا ماجول هست انواع منوها صفحه اصلي و ....
حالا اگر راهي نداره همين راه خودتونو بگيد چطوره
آيا اين تاثيري تو اجق وجق شدن متن هنگام انتقال داره
سلام
گزینه جدید در مدیریت ماژول ها را بزنید و یک ماژول از نوع "منو" بسازید سپس از سمت چپ منوی مورد نظر جهت نمایش در ماژول را انتخاب نمایید
موفق باشید
اينكار بعدا مشكل ساز نميشه. مشكلي كه من آخرش با مامبو پيدا كردم. يعني اينكه اگر من خودم بسازم بعد يك روزي بخوام يك خروجي براي يه سايت ديگه بگيرم مشكلي نيست مثلا در جداول ديتا بيس و ... ببين من زياد تو اين چيزا حاليم نيست. همونطور كه گفتم يبار اينكار رو تو مامبو كردم بعدش داشتم ميرفتم تو جوملا كاسه كوزه ام رو به هم ريخت
بعدش غير از منوها ماژولهاي ديگه اي هم هست كه من سر در نميارم
راستش من اينكار رو كردم بعدش يك اكسپورت گرفتم . توي يه جاي ديگه ايمپورت كردم ولي متن علامت سوال مستطيلي شد. ممكنه به اين ربط داشته باشه
سلام
هیچ مشکلی در آینده پیش نخواهد آمد
علامت های سوال هم به این مورد ارتباطی ندارد
نگران نباشید
موفق باشید
شاید جاش نباشه اینجا بگم ولی وقتی من اکسپورت می کنم وسط کار ایراد میگیره و توی نوشته هاش من اسم منو رو می بینم معلومه همون محدووده گیر کرده
علاقه مندی ها (Bookmarks)