-
کمک براي رفع مشکلات قالبم !
دوستان عزيز .
من تازه عضو اين فروم شدم و با مديران و بقه عزيزان آشنايي ندارم .
راستشو بخواييد من زياد با قالب هاي مامبو وارد نيستم . ميخواستم ببينم کسي ميتونه کمکم کنه .
اين سايت من هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يه سري مشکلاتشو تونستم حل کنم ولي يه سري رو نميتونم .
ميخواستم ببينم اگه ميشه کمکم کنيد .
مشکل من اينکه که Coding صفحه حالت معموليش Unicode - UTF-8 نيست .
بعد ميخواستم که قسمت منو ها که سمت راست هست . از راست به چپ نوشته بشه .
همين کار بروي بدنه اصلي مطالب که وسط صفحه هست انجام بگيره .
اگه امکانش هست تو قسمت تبليغات که تو منو هاي سمت راست هست اون عکس موقعيت Center به خودش بگيره .
و تو قسمت بيشترين دانلود ها هم تاريخ نمايش داده نشه . فقط ايکون و تيتر فايل رو نشون بده
دوستان خيلي ممنون ميشم کمکم کنيد !
اين اي دي منه : Sirous_021
ممنون ميشم يکي کمکم کنه !
[hr]
راستي اين مدل آخرين فايل هاي آپلود شده رو هر کاري کردم گير نياوردم که آخرين فايل هاي که گذاشتم رو نشون بده .
اون مدلي هم که تو قسمت دانلود سايت مامبو لرن هست هم گرفتم ولي وقتي نصب ميکنم همين مدل بيشترين دانلود ها رو مياره .
اگه کسي ميدوني جريانش چيه به ما اطلاع بده .
با تشکر از همه !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-24-2006 11:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک براي رفع مشکلات قالبم !
سلام
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم.
مشکل قالب شما یکی دوتا نیست. لطفا source قالب رو اینجا بزارید تا دوستان کمکتون کنند.
[quote author=rapersian link=topic=2731.msg16601#msg16601 date=1161689488]
راستي اين مدل آخرين فايل هاي آپلود شده رو هر کاري کردم گير نياوردم که آخرين فايل هاي که گذاشتم رو نشون بده .
اون مدلي هم که تو قسمت دانلود سايت مامبو لرن هست هم گرفتم ولي وقتي نصب ميکنم همين مدل بيشترين دانلود ها رو مياره .
اگه کسي ميدوني جريانش چيه به ما اطلاع بده .
با تشکر از همه ! 
[/quote]
لطفا قوانین رو در همین ایتدا مطالعه کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قمست مربوطه یک تاپیک جداگانه بزنید.
-
-
پاسخ : کمک براي رفع مشکلات قالبم !
خيلي ممنون ازشما دوست عزيز . اين قالب من :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خيلي خيلي ممنون !
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)