به نظر من دستس پایگاه داده رو بک آپ بگیرید و پوشه ها رو هم بطور دستی فشرده کنید و اونها رو دانلود کنید

به نظر من دستس پایگاه داده رو بک آپ بگیرید و پوشه ها رو هم بطور دستی فشرده کنید و اونها رو دانلود کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
من كامپوننت رو حذف كردم و دوباره نصب كردم
ولي اين پيغام رو داد
مکان بروز هرگونه اختلالی در کامپوننت تهیه پشتیبان وجود دارد.
کامپوننت تهیه پشتیبان با مشکل زیر مواجه شده است:
* دایرکتوری خروجی پیش فرض باز است.
* قالب ZIP انتخاب شد.
به همين دليل من اومدم مسير دايركتوري خروجي عوض كردم و به تغيير دادم
[ROOT]/backup
بعد دوباره اين پيغام رو داد
و من اومدم موتور فشرده ساز رو عوض كردم و گذاشتم روي
jpa joomlapack
ولي حالا اين پيغام رو ميده
ملیات پشتیبان گیری به دلیل بروز یک خطا متوقف شد!
آخرین پیغام خطا:
Invalid AJAX Response: !-- * { margin: 0px; } body { font-family: verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 13px; padding: 0px; background-color: #ffffff; color: #111111; } a { background-color: inherit; color: #0000EE; } a:hover { text-decoration: none; } p { text-align: justify; margin-bottom: 15px; line-height: 22px; } ul { list-style: disc; padding-left: 15px; margin-bottom: 15px; } h3 { font-size: 20px; margin-bottom: 30px; } h4 { font-size: 13px; margin-bottom: 5px; } #container { margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background-color: #660000; color: #fff; padding: 10px 40px 10px 40px; } #headerok { background-color: #006600; color: #fff; padding: 10px 40px 10px 40px; } #header h1 { font-size: 30px; } #header h2 { font-size: 14px; } #headerok h1 { font-size: 30px; } #headerok h2 { font-size: 14px; } #body { margin: 10px 40px 10px 40px; border-bottom: solid 1px %2
لطفا جهت نمایش فایل ورود و همچنین کسب اطلاعات بیشتر بر روی کلید 'فهرست ثبت ها' که در نوار ابزار وجود دارد کلیک کنید.
قبل از ارسال بهانجمن پشتیبانی برای همیاری لطفا ابتدا راهنما را مطالعه نمایید!.
نمي دونم چيكار كنم
توي كنترل پنل سايتم هيچ گزينه بك آپي و ... وجود نداره
سرعت خوب هم براي دانلود فايلها
از طريق ftp در اختيار ندارم
و در
file manager
هم هيچ گزينه اي براي
فشرده كردن فولدرها نيست
نمي دونم چه جوري از اين هاست به هاست بعدي برم
لطفا كمك كنيد
سلام
دوست من بار ها در انجمن گفته شده که استفاده از هاست رایگان پیشنهاد نمیشه و همچنین به شما پیشنهاد می کنم از آخرین نسخه جوملای مامبولرن استفاده کنید. احتمالاً مشکلتون مربوط به همین دو مورد هست.من از هاست رايگان گيگفا و سيستم مديريت محتواي ملي استفاده مي كنم
سیستم مدیریت محتوی ملی وجود نداره.
منظور من از سيستم مديريت ملي هموون ميترا ست
شما كامپوننت ديگري براي بكاپ گيري نمي شناسيد
سلام
مدیریت محتوای ملی یا میترا ، از نظر من وجود خارجی ندارن. و در مامبولرن هم پشتیبانی نمی شوند.
می تونید از نسخه جدید همین کامپوننت که akeeba backup نام داره استفاده کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)