-
طرح مشكل در cms
با سلام
من سايتي در asp داشتم كه آنرا تبديل به جوملا كرده ام(چون كاربري سايت پيچيده بود) ولي با يك مشكل برخورد كرده ام , در جوملا تا جايي كه در كتاب راهنما خواندم محتوا مطالب خوشه اي بصورت بخش , مجموعه , مطب است ولي من نياز به 4 لايه براي ارائه درست مطالب دارم به اين صورت كه بين مجموعه و مطلب نياز به يك دسته بندي ديگر دارم تا ارائه مطلب شكل منطقي بگيرد مثل مثال زير:
بخش: اداره كل
مجموعه: معاونت
؟؟؟؟؟؟: اداره
مطلب :شعبه
در صورتيكه من اداره را حذف كنم مجبور هستم آنرا به يك رده بالا يعني مجمومه تعريف كنم و اين ترتيب منطقي كه الان با asp و سيكول سرور دارم بهم ميخورد چه راه حلي بمن پينشهاد ميكنيد. ياد آوري كنم من براي ارائه اطلاعات از كامپونت دايركتوري استفاده ميكنم
از راهنمايي شما پيشاپيش متشكرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-26-2010 08:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : طرح مشكل در cms
سلام
در جوملا بصورت پیشفرض چنین امکانی نیست یعنی همین سه رده هست. در جوملا 1.6 چنین نخواهد بود و میتونید بینهایت مجموعه ی تو در تو داشته باشید.
الحاقاتی برای این کار هستند که قبلا در انجمن معرفی شده اند و میتونید با جستجو بهشون برسید.
اگر از کامپوننت دایرکتوری استفاده میکنید میتونید این کار رو انجام بدید.
یا علی
-
-
آقاي كبيري با سلام
چه چشم انداز زماني براي انتشار نسخه پايدار 1.6 وجود دارد آيا صرف ميكند من پروژه ام را تا انتشار نسخه جديد متوقف كنم اگر مطمئن باشم كه تا يكماه آينده نسخه پايدار منتشر ميشود حتما صبر ميكنم.
با تشكر - پارسا
-
-
سلام
نسخه پایدار جوملا 1.6 به احتمال زیاد تا یک ماه آینده منتشر نخواهد شد.
همونطور که آقای کبیری هم اشاره کردند، اگر از کامپوننت های دایرکتوری استفاده می کنید، این امکان معمولا در کامپوننت های دایرکتوری وجود داره.
اگر هم از مطالب جوملا استفاده می کنید، با استفاده از صفحه بندی مطالب می تونید یک سطح دیگه هم داشته باشید!
یعنی: بخش -> مجموعه -> مطلب -> صفحات مطلب
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)