توی جوملا میشه مثلا وقتی به لینک وب ها یکی اضافه میکنی مثل لینکستان وبلاگ ها به صورت اتوماتیک بیاد تو صفحه ی اصلی
الان که من میزارم باید روش کلیک کنی تا بری به همه ی لینک ها اما میخوام همه ی لینک ها توی منو صفحه ی اصلی نشون بده
چیکار باید کنم؟

توی جوملا میشه مثلا وقتی به لینک وب ها یکی اضافه میکنی مثل لینکستان وبلاگ ها به صورت اتوماتیک بیاد تو صفحه ی اصلی
الان که من میزارم باید روش کلیک کنی تا بری به همه ی لینک ها اما میخوام همه ی لینک ها توی منو صفحه ی اصلی نشون بده
چیکار باید کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگه واضح تر و با نمونه توضیح بدین بهتر میشه راهنمایی کرد
ولی چیزی که در لینکستان هست اینه که شما اگر برای لینکستان از ماژول استفاده میکنید کافیه که ماژول رو یک بار برای همیشه در صفحات دلخواه یا در کل صفحات منتشر کنید و بعد هر لینکی رو که اضافه کنید خود به خود نمایش داده میشه
در عیر این صورت ذکر کنید تا بهتر بشه توضیح داد
شاد و سلامت در پناه ایزد
آقا مثلا فرض کنید من منو دارم تو صفحه ی اصلی میخوام وقتی تو لینک وب ها لینک وارد میکنم برای مثال من لینکها ی 1 2 3 4 5 رو وارد میکنم
اینطوری نشو بده تو منو اصلی
1
2
3
4
5
متتوجه شدید؟ در صورتی که الان باید بر روی پیوند ها کلیک بشه تا به یه صفحه ی دیگه بره تا ابنا بیان
میتونید از افزونه زیر استفاده کنید
extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/weblinks/11464?qh=YToxOntpOjA7czoxMToiYW5uZXh0bGlua3MiO30%3 D
شاد و سلامت در پناه ایزد
آقا این که مال لینک وب نبود من چیزه دیگه میخواستم مثلا دیدی توی صفحه اصلی وبسایت ها مینویسن دوستان من میخوام هر لینکی که وارد میکنم به اونجا اضافه بشه
سلام
[quote author=Patriot link=topic=26187.msg134127#msg134127 date=1272480654]
آقا این که مال لینک وب نبود من چیزه دیگه میخواستم مثلا دیدی توی صفحه اصلی وبسایت ها مینویسن دوستان من میخوام هر لینکی که وارد میکنم به اونجا اضافه بشه
[/quote]
افزونه ی معرفی شده همین کار رو انجام میده. کافیست شما لینک رو در کامپوننت وب لینک ها اضافه کنید، اون ماژول خودش در صفحه ی اصلی نمایش میده.
یا علی
اما من که نصب کردم mainmenu رو نشون داد
سلام
ربطی به mainmenu ندارد. این ماژول لینکهایی که در کامپوننت "وب لینک ها" ثبت شوند رو در سایت نشون میده، بدون اینکه نیاز به رفتن به صفحات دیگر باشد.
یا علی
آقا من نصب کردم اما برید ببینید هرچی که خواست داره نشون میده من یه چیزی میخوام که لینک دوستان رو نشون بده این همه لینکی مثلا امکانات اس ام اس و.... سایت رو نشون میده به صورت راندوم
سلام
مدیریت > کامپوننت ها > وب لینک ها > لینک ها
اینجا برید و لینکهایی که بصورت نمونه در هنگام نصب قرار داده شده اند رو حذف کنید و لینک دوستانتون رو اضافه کنید.
اون ماژول نمایش خواهد داد.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)