سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل پس از فارسی سازی قالب ja-pluto

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل پس از فارسی سازی قالب ja-pluto

با عرض سلام و خسته نباشید 2 روزه که خواب و خوراک ندارم و داشتم قالب ja-pluto رو فارسی می کردم بعد از اینهمه تلاش وقتی فارسی سازیش تمام شد 3 تا مشکل بزرگ برخورد کردم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه مرسی :'(
    مشکلات :
    1.وقتی با IE روی منوی اصلی میروم لوگوی سایت از راست میپره چپ چرا خدا عالمه ???!
    2.وقتی باIE 7 سایت رو می بینم نمی دونم چرا پشت زمینه سایت بصورت تکرار شونده در پشت نوشته ها قرار نمی گیره!ولی با IE 6 این مشکل وجود نداره فقط مشکل اول
    وجود داره. ???
    3.مازولهایی که بصورت دستی ساخته شده مثل شمارنده سایت و یا آنلاین بودن مدیران مثل بقیه ماژولها نیست یعنی پشت ضمینه سفید داره و محتویات آن بر خلاف دیگر ماژولها خوب دیده نمیشه!
    اینم بگم که تغییرات من بیشتر روی css قالب بوده و قالب اصلا کلاس logo# ندارخ تعریف هم کردم ولی عقلم به جایی قد نداد!
    و اینم اضافه کنم که هیچ کدوم از مشکلات با opera وجود نداره چی می شد همه opera داشتند :'(
    راستی افرادی که می خواهن به من کمک کنن می تونن تشریف ببرن به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و در اونجا قالب مورد نظر رو تغییر بدن و این مشکلات رو ببینن.
    پیشاپیش از این عزیزان تشکر می نمایم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)