-
نمایش ندادن لینک ها در تقشه سایت
با سلام خدمت شما یک مشکل عجیب من نقشه سایت را نتظیم کرده بودم و در قسمت افزودن لینک ها وجود داشت حالا بعد از چند رور از بعد از اینکه نقشه سایت رو معرفی کردم به گوگل لینک ها رو در مدیریت نشان نمی دهد و فقط منوی اصلی رو دارد و وقتی افزودن رو هم می زنم چیزی وجود ندارد تا قبل از این مشکل وقتی نام سایت رو می زدم در گوگل سایت رو نمایش می داد و لی الان دیگه نمایش نمی دهد چمد مقاله انگلیسی هم راجب به این مشکل خوندم تا حدی هم پیش رفتم ولی بعد از این که از مدیریت خارج می شوم باز همون آشو کاسه من که نمی دونم دوستان چرا می کن جوملا فدرت دارد باید بگم من کناب هم شهری عزیز آفا نوید رو هم خوندم و همین طور چندین مقاله از مار با جوملا ولی به عنوان برنامه نویس می کم این سیستم هنوز خیلی ضغف دارد البته نظر شخصی بود در حال حاضر سیستم های قوی تر از جوملا هم وجود دارد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-28-2010 12:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نمایش ندادن لینک ها در تقشه سایت
سلام
از چه کامپوننتی برای ساخت نقشه استفاده کردید؟
آیا مطمئنید بعد از افزودن، تغییرات رو ذخیره کردید و خارج شدید؟
یا علی
-
-
پاسخ : نمایش ندادن لینک ها در تقشه سایت
با سلام خدمت شما جناب کبیری ممنون از شما که جواب می دهید بله این آدرس کامپاننت
کد:
http://www.joomla.ir/extensions/jsg-xmap-joomla-15-sitemap-component.html
ممون میشم اگر ار تجربه شما استفاده کنم من الان 5 هفته که سایت رو run کردم و پلاگین و کامپاننت خاصی هم استفاده نکردم ولی وقتی اسم سایت رو جستجو می کنم تا .com رو وارد نکنم نمی آید (من با نیوک حتی نقشه سایت رو به گوگل مرفی نکردم این مشکلات نداشتم من کارم خیلی سنگین است و نمی تونم وقت زیادی ندارم ولی این سایت براری کارم خیلی واجب است لطفا یک را حل پش رو من بگدارید خیلی سپاس گذار می شم
با تشکر مشکل حل شد مشکل از کامپاننت بود ( یک کامپاننت از سایت رسمی دانلود کردم حل شد دوستان در پشتبانی فارسی ضعیف عمل می کنند )
** هایپرلینک اصلاح شد
** دو ارسال شما یکی شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)