-
لوکال هاست
سلام
من مامبو را روی لوکال هاست نصب نمودم و خوب هم کار میکند به آدرس localhost/dreamland ولی
نمی دانم برای این که دیگران هم در اینترنت سایت من را مشاهده کنند چه باید بکنم یعنی در لوکال هاست هم دیگران قادرند سایت مرا در اینترنت مشاهده کنند چون من در محل دیگر غیر از کامپیوتر خودم که همین آدرس را واردکردم عمل نکرد حالا باید چه کنم تا سایت مرا دیگران هم مشاهده کنند.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-29-2006 02:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: لوکال هاست
با سلام
این امکان وجود داره در صورتی که شما برای کامپیوتر خود یک IP (مثلا : 198.168.0.1)تعریف کنید و اون IP رو به دیگران بدید و این کار بگمونم فقط در شبکه های داخلی امکان داشته باشه نه در اینترنت.
بهتر نیست که شما یه هاست بگیرید و مامبو رو اونجا نصب کنی تا همیشه قابل دسترس باشه.
یا حق
-
-
دوست گرامی
شما اگر میخواهید مامبو رو برای استفاده عموم نصب کنید. که همه بتونن از هر جایی از اون استفاده کنن باید اون رو در یک هاست (فضایی بر روی یک سرور در اینترنت) نصب کنید.
اگر میخواهید مثلا کارمندان یک شرکت که کامپیوترهای اونها به یک شبکه داخلی متصل هست از مامبو استفاده کنن باید اون رو در یکی از کامپیوترها نصب کنید. و بقیه با زدن آدرس IP کامپیوتر شما به مامبو دسترسی پیدا میکنند.
-
-
حداکثر سرعت کانکشن شما به اينترنت 256 کيلو بايت هست (البته به ندرت!) خب فکر می کنيد چند نفر می تونن به سرور شما کانکت شن؟ پس بهتره يه سرور مطمئن اجاره کنی! و يا يه اشتراک از يه هاستينگ معتبر.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)