سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: در ارتباط با تاپیک قفل شده ( مامبو و اپن سورس)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

در ارتباط با تاپیک قفل شده ( مامبو و اپن سورس)

در رابطه با این تاپیک که قفل شده.
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

برای چی تاپیک قفل شه؟ به نظر من که موضوع مهمی هستش و بهتر اینه که قضاوت رو به کاربر واگذار کنیم تا اینکه تاپیک قفل یا حذف شه.
    خب به نظر من بعضی از حرف های هر دو طرف منطقی به نظر میرسه.
    از طرفی کد کردن مامبو غیر قانونیه چون اگه تغیراتی داده میشه یا کامپوننتی نوشته میشه , توسعه دهنده مختاره اون cms یا کامپوننت رو با لایسنس جدید به دلخواه خودش , کامرشیال یا فری , باز متن یا کد بسته ارایه بده اما نه با نام مامبو. اگه محصول به اسم مامبو ارایه داده میشه باید از قوانین لایسنس مادر پیوری کنه که مامبو در حال حاظر باز متنه.
    اما اینکه گروه مامبولرن داره تلاش زیادی میکنه چیزی نیستش که کسی ندونه. اینکه مامبولرن اینقدر طرفدار پیدا کرده به خاطر لطفیه که مدیران این سایت بدون هیچ چشم داشتی به کاربراشون دارن و همینطور پشتیبانی قوی.
    چند تا نقطه عزیز که اسمت رو نمیدونم,باورکن تا شما خودت وارد این میدون نشی و نا ملایمات و زیراب زنیها و مشکلات رو تجربه نکنی , نمیفهمی مدیرای مامبولرن چی دارن میگن. اگه مامبولرن خدماتی ارایه بده ( حالا بزرگ یا به قول شما کوچیک و فقط در حد ترجمه) که یه عده حاظر باشن با تمایل به خاطرش پول پرداخت کنن , چه اشکالی داره. اگه پولی از این راه در بیاد مطمئن باش یک هزارم زحمتیه که دارن میکشن. اگه مامبولرن مجبوره سورس رو کد کنه بهشون حق بده , باور کن حتما چاره ای نبوده.
    آدمها و کشور ها یکدفعه پیشرفت نمیکنن , ایشالا روزی میرسه که دیگه نیازی به کد کردن کدها هم نباشه.

فکر کنم صادقانه برخورد کردن بهترین راه باشه, همونطور که مامبولرن تا حالا صادقانه برخورد کرده بهتر بود پاسخ به سوال دوسمون هم که شاید سوال خیلی ها باشه با تامل بیشتری از طرف مدیرای مامبولرن داده میشد. بهر حال مامبولرن تا حالا جز خیر چیز دیگه ای نداشته که بشه بهش انتقادی وارد کرد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : در ارتباط با تاپیک قفل شده ( مامبو و اپن

علیرضا جان سلام
    مرسی که وقت میزاری و تاپیک میزنی و دلیل میخوای!
    من خودم اون تاپیک رو قفل کردم و دلیل هم دارم! من یکی از مدیران این انجمن هستم اگر دقت کنی و زمان حضور من توی انجمن رو ببینی متوجه میشی که 18 ساعت در روز من آنلاین و تو انجمن هستم. من به هیچ وجه به هیچ کاربری با هردرجه کاربری که باشه اجازه نمیدم که این انجمن رو با ...... عوضی بگیره و هرچی از دهنش در میاد به من و مامبولرن بگه. ما اینجا زحمت میکشیم تا کاربرا سایتاشون بدون مشکل باشه! تو کدوم انجمن کاربرا انقدر زود جواب میگیرن؟ یه نگاه به پستها بکن اقای فیروزمندان 1 هفته تو بیمارستان بودند داد همه در اومده که اقا این چی شد اون چی شد؟ چرا دیر جواب میدید؟ ای کاش بعضی از کاربرا (امثال .....) کمی انصاف داشتند و حق ما رو ادا میکردند!

من تو همون تاپیک تذکر دادم که آقای / خانم محترم این تاپیک قدیمی و ربطی به این موضوع شما نداره لطفا یه تاپیک جداگانه بزنید حتی بصورت خصوصی تذکر دادم. اما گوش شنوا نبود! تنها دلیل edit & lock اون پست توهین ایشون بود. اگر توهین نمیکرد (شاید) تاپیک رو قفل نمیکردم. تاحالا تو همین انجمن خود من به خیلی از کاربرا تذکر دادم! از همه که میخونند میپرسم شده تا بحال یکی از اعضای تیم به شما بیخودی تذکر بده؟

در مورد کد کردن هم صحبت خیلی شده بالاخره تیم هم به نتایجی رسیده! شما اگه اون رنجی که بچه های تیم مامبولرن میکشند رو فقط بدونید مطمئن باش خیلی چیزا عوض میشه! که من یکی که صلاحیت گفتنش رو اینجا ندارم. بلکه بچه های انجمن خودشون به زبون بیان بگن! وگرنه من و امثال منم اربده هم بزنیم وقتی گوش نشنوه فایده نداره!

پاسخ : در ارتباط با تاپیک قفل شده ( مامبو و اپن سورس)

فکر مینم این بحث قدیمی هست ! مامبو ۴.۶ بدون کد زند گارد ارایه میشه. اون موقع دوستانی مثل ... حتما میبایست بیان و به قیافه ما گیر بدن! دوست عزیز آقای .... بهتره ببینید سایر پورتالها چطور فارسی شدن و چطور ارایه میشن و بعد بیایید و معترض بشید و ...

گرچه تذکر داده شده به شما در مورد محتوای حرفتون نبود. بلکه در این مورد بود که تاپیک رو منحرف میکنید. شما میتونید یک تاپیک جدا بزنید و در مورد موضوعات مرتبط با بحث انجمن صحبت کنید.

این تذکر رو هم از من بشنوید که راه پیشرفت هر کسی خراب کردن داشته طرف مقابل نیست. شما اگر نیرویی دارید در کاری که در پیش گرفتید مصرف کنید. نه در مقابله با دیگران.

خداوند کمکتون کنه که اصلاح بشید.

از توجه به جای آقا علیرضا هم متشکرم.

ارادتمند.

محمد جان سلام اول باید یک چیزی بگم و اونم اینکه یک چیزی رو مطمئن باشید کسی از مامبولرن شکایتی نداره شاید بعضی وقت ها بحث ها شخصی بشه تو انجمن (قبلا باهم بحث داشتیم ) ولی الان که شما اون تاپیک رو قفل کردید اگه در اون مورد نظر داریم باید کجا مطرح کنیم اینجا یا یک تاپیک جدید بزنیم لطفا راهنمایی کنید.

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

سلام

یونس جان اگر پیشنهاد یا انتقاد و یا نظر خاصی در هر رابطه ای دارین در قسمت متفرقه یا پیشنهادات مطرح کنید و یا اگر موضوع خصوصی است از طریق پیام خصوصی اقدام کنید .

اون دوست عزیز هم که با چند ID دیگه در همین انجمن هنوز حضور داره میتونه مطالب خودش رو با رعایت احترام مطرح کنه .

یا علی

سلام دوستان چشم حتما تاپیک میزنم و نظراتم رو می گم بابت اون ارسالهای چند روز پیشم کاملا حق با شماست و من اینو قبول دارم محمد جان
    موفق و پیروز باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)