-
در ارتباط با تاپیک قفل شده ( مامبو و اپن سورس)
در رابطه با این تاپیک که قفل شده.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای چی تاپیک قفل شه؟ به نظر من که موضوع مهمی هستش و بهتر اینه که قضاوت رو به کاربر واگذار کنیم تا اینکه تاپیک قفل یا حذف شه.
خب به نظر من بعضی از حرف های هر دو طرف منطقی به نظر میرسه.
از طرفی کد کردن مامبو غیر قانونیه چون اگه تغیراتی داده میشه یا کامپوننتی نوشته میشه , توسعه دهنده مختاره اون cms یا کامپوننت رو با لایسنس جدید به دلخواه خودش , کامرشیال یا فری , باز متن یا کد بسته ارایه بده اما نه با نام مامبو. اگه محصول به اسم مامبو ارایه داده میشه باید از قوانین لایسنس مادر پیوری کنه که مامبو در حال حاظر باز متنه.
اما اینکه گروه مامبولرن داره تلاش زیادی میکنه چیزی نیستش که کسی ندونه. اینکه مامبولرن اینقدر طرفدار پیدا کرده به خاطر لطفیه که مدیران این سایت بدون هیچ چشم داشتی به کاربراشون دارن و همینطور پشتیبانی قوی.
چند تا نقطه عزیز که اسمت رو نمیدونم,باورکن تا شما خودت وارد این میدون نشی و نا ملایمات و زیراب زنیها و مشکلات رو تجربه نکنی , نمیفهمی مدیرای مامبولرن چی دارن میگن. اگه مامبولرن خدماتی ارایه بده ( حالا بزرگ یا به قول شما کوچیک و فقط در حد ترجمه) که یه عده حاظر باشن با تمایل به خاطرش پول پرداخت کنن , چه اشکالی داره. اگه پولی از این راه در بیاد مطمئن باش یک هزارم زحمتیه که دارن میکشن. اگه مامبولرن مجبوره سورس رو کد کنه بهشون حق بده , باور کن حتما چاره ای نبوده.
آدمها و کشور ها یکدفعه پیشرفت نمیکنن , ایشالا روزی میرسه که دیگه نیازی به کد کردن کدها هم نباشه.
فکر کنم صادقانه برخورد کردن بهترین راه باشه, همونطور که مامبولرن تا حالا صادقانه برخورد کرده بهتر بود پاسخ به سوال دوسمون هم که شاید سوال خیلی ها باشه با تامل بیشتری از طرف مدیرای مامبولرن داده میشد. بهر حال مامبولرن تا حالا جز خیر چیز دیگه ای نداشته که بشه بهش انتقادی وارد کرد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-25-2006 10:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)