با سلام و احترام

[quote author=سعید link=topic=26315.msg135174#msg135174 date=1273294335]
سلام.

لطفا قوانین انجمن (خصوصا موارد 4 و 11 و 12) رو مطالعه بفرمایید.

اولا؛ ما فقط نسخه های پایدار SMF رو در این انجمن توصیه و پشتیبانی می کنیم. شما از نسخه RC استفاده می کنید اما تا پست آخر هیچ اشاره ای به این موضوع نکردید.

هرچند سعی می کنیم در مورد سایر نسخه ها هم راهنمایی کنیم، اما موظف به پاسخگویی به اشکالاتی که طبیعتا ممکنه در نسخه های آزمایشی یا پیش از انتشار وجود داشته باشه نیستیم.

ثانیا؛ اعضا و مدیران انجمن مامبولرن 24 ساعته و بطور full time در انجمن حاضر نیستند. همچنین بررسی و رفع اشکالات نیازمند صرف وقت هست.

تمام پست هایی که در این انجمن فرستاده میشه رو مدیران بررسی می کنند، و مواردی که نیازمند بررسی بیشتری باشه در صف قرار می گیرند.

بنابراین ارسال این همه پست برای یادآوری (درحالی که برخی از پست های شما به فاصله 2 دقیقه ارسال شده) توجیهی نداره.

ثالثا؛ اگر تمایل دارید در این مورد راهنماییتون کنیم، لطفا اون کاری که رو که توصیه می کنیم انجام بدید. و تا انجام اون کار و دریافت پاسخ صبر کنید.

شما اینکار رو انجام دادید؟

[quote author=سعید link=topic=26315.msg134688#msg134688 date=1272919287]
لطفا دسترسی مدیریت SMF و آدرس این تاپیک رو در پیام خصوصی برای آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارسال کنید تا بررسی کنند.
[/quote]

[/quote]

درمورد عدم اشاره به نسخه اس ام اف حق باشماست و عذرخواهی می کنم دلیل فراموشی آن درگیری زیاد بااین موضوع بود.

در مورد وجود این مشکل بنده اعتراض خاصی نداشتم و چون از پایدار نبودن آن مطلع بودم به شیوه خواهشی موارد خود را مطرح کردم هرچند درهر شرایطی باید اینگونه باشد و همینجا از تلاش شما سپاسگذاری می کنم .
توصیه دوستان درمورد اطلاع به جناب زراعتی نیز انجام شد و ارسالهای پی درپی و گاهی با فاصله زمانی کوتاه جهت اطلاع رسانی بهتر بود نه شلوغ شدن تاپیک .

درخصوص این مساله با خود اس ام اف مکاتبه شد و این مشکل به امور رفع شده منتقل شد البته بنده هنوز تست نکرده ام.

بازهم ازتمام تلاش دوستان در مامبولرن قدردانی می گردد و شخصا درخدمت شما هستم.