-
ايندكس نشدن و كم شدن در گوگل
با سلام خدمت دوستان
من يه سايت انگليسي زدم و مطالب سايت كاملا يونيك هستش و همچنين يه گالري كاملا پر و پيمون داره كه هيچ جا نداره
آدرس سايت : hotourism.com
مشكل اينجاست من دو ماه و خورده اي هستش كه سايت رو زدم
و موارد زير رو در آن پياده كردم
از كامپوننت sh404sef استفاده كردم
براي تمامي عكس هاس داخل گالري و داخل متن ها alt tag و title گذاشتم
از قالب سبك و ريتم tablless استفاده كردم
سايت مپ را به گوگل و ياهو و بينگ فرستادم و حدود 25000 تا لينك داخل سايت مپ را تشخيص داده اند
در گوگل وبمستر و ياهو و بينگ و الكسا كد ويرفاي كردن را داخل قالب گذاشتم و سايت ويرفاي شده
از آناليز گوگل هم استفاده كردم
توي دايركتوري ها هم سايتم رو ثبت كردم و تباديل لينك با سايت هاي پيج رنك 3 و 4 داشتم و حدود 1000 تا بك لينك دارم
فايل روبوت و htaccess را قشنگ تنظيم كرده ام
ولي حالا مشكلم اينجاست كه هميه اينها كه رعايت شده پس چرا سايت من توي گوگل هفته اول 32 صفحه ايندكس شده فقط و يه زمانهايي به 35 صفحه رسيده ولي فرداش دوباره شده 32 صفحه
از همون هفته اول كه ايندكس شد ديگه ايندكسي انجام نداده
عكس هاي داخل گالري هم يونيك و جديد هستش و سايزشون هم بزرگ هستش و alt و تايتل دارن ولي دريغ از يك عدد عكس ايندكس شده ، از جوم گالري جديد استفاده كردم و لينك هاش رو هم سئو كردم ولي در جوم گالري پوشه عكس ها رو به پوشه images در خود جوملا انتقال دادم و تنظيم كردم و پوشه images را در فايل robots.txt دسترسي و اجازه ايندكس دادم ولي هيچي به هيچي
در ضمن اينم بگم كه من سايتم روي يه vps با 512 مگ رم و سي پي يو دوهسته اي هستش و روي اين وي پي اس فقط سايت من هستش و دست خودمه تنظيماتش، آيا تنظيمات vps ربطي به ايندكس شدن در گوگل داره؟؟
هر كي ميتونه راهكار ارئه بده يا ميتونه مشكل رو حل كنه خبر بده يا با ياهو بنده : p30wallpaper بياد تا باهم چت كنيم
هر چقدر هم هزينه اش بشه ميدم
فقط اين مشكل حل شه عالي ميشه
** هایپرلینک اصلاح شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2010 12:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)