سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: استفاده از جوملا برای وب‌سایت یک شرکت سهامی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

استفاده از جوملا برای وب‌سایت یک شرکت سهامی

سلام همراهان

یک شرکت سهامی عام که چند هزار سهامدار داره می‌خواد مشابه خدمات الکترونیکی بانک‌ها، یه سری خدمات سهامداری روی وب‌سایتش ارائه بده. به این صورت که هر سهامدار با عضویت و ورود به سایت بتونه از اطلاعاتی مثل آخرین وضعیت سهام، مانده مطالبات سود سهام، گردش نقل‌وانتقالات سهام، و ... با خبر بشه ضمن این‌که سهامدار بتونه برخی از اطلاعات شخصی خودش مثل شماره‌های تماس و نشانی منزل رو تغییر بده و این تغییرات بعداً روی دیتابیس لوکال شرکت منعکس بشه.

یادآوری می‌کنم این شرکت یک نرم‌افزار لوکال تحت ویندوز با دیتابیس MS-SQL داره و اطلاعات مالی و سهامداری در بازه‌های زمانی خاص به وب منتقل خواهد شد (نیازی نیست حتماً اطلاعات OnTime روی وب‌سایت موجود باشه).

برای عضویت سهامداران در وب‌سایت، پیشنهاد شده از شماره سهامداری افراد که شماره‌ای یکتا هست به‌عنوان نام کاربری استفاده بشه.

با این مقدمه طولانی می‌خواستم بپرسم آیا کار مشابه این تا حالا انجام شده؟ (با مامبو یا جوملا)

اگه چنین کاری نشده از چه طریقی می‌شه انجامش داد؟ با امکانات پیش‌فرض و الحاقات جوملا شدنی هست؟ با توجه به حساس بودن اطلاعات مالی افراد و ضرورت ایجاد امنیت، از مامبو بهتره استفاده بشه یا جوملا؟

ببخشید اگه چند پرسش رو توی یه موضوع پرسیدم ولی فکر کنم طرح مساله رو با این توضیحات بیان کردم.

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)