من cb را نتونستم از سایت joomlapolis دانلود کنم شماها مشکل توی دانلودش نداشتین؟

من cb را نتونستم از سایت joomlapolis دانلود کنم شماها مشکل توی دانلودش نداشتین؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای دانلود cb شما باید در سایت ابتدا عضو شوید
موفق باشید
عضو شدم یوزر و پسورد هم گرفتم توی ایمیل هم فعال شد .به خدا راست می گم ???
چه پیغام خطایی بهتون میدهد که نمی توانید دانلود نمایید؟
موفق باشید
من دیروز دانلود کرذم با دانلود منیجر میگیری؟ با دانلود منیحر نگیر.
وقتی وارد سایت شدی برو اینجاکد:http://www.joomlapolis.com/component/option,com_docman/task,doc_details/gid,179/Itemid,36/
سلام
براتون مجددا آپلود کردم:
موفق باشیدکد:http://www.mediafire.com/file/2g2y1m5ktgi/cb_1_2_2-unzip1st.zip
در community builder میشه واسه هر کاربر چند تا عکس در نظر گرفت؟ اگه نه آیا کامپوننتی هست که این کار رو بکنه؟البته اون صفحه فقط برای خود کاربر قابل مشاهده باشه.
سلام
[quote author=dj_amin link=topic=26413.msg135468#msg135468 date=1273518587]
در community builder میشه واسه هر کاربر چند تا عکس در نظر گرفت؟ اگه نه آیا کامپوننتی هست که این کار رو بکنه؟البته اون صفحه فقط برای خود کاربر قابل مشاهده باشه.
[/quote]
به احتمال زیاد باید چنین امکانی باشه چون شما میتونید از هر فیلد (اینجا نوع فیلد آواتار) چند کپی بگیرید و در پروفایل کاربر قرار بدید.
یا علی
در cb میخوام بعد از اینکه کاربر فرم عضویت را پر کرد یک پیغام خوشامد گویی دریافت کنه - کجا بر م برای کلیک روی دکمه عضویت صفحه مورد نظرم را تعریف کنم ؟
سلام
بعد از پر کردن فرم عضویت یک ایمیل خوش آمد گویی برای کاربر ارسال میشه و باید روی لینک فعال سازی کلیک کنه (اگر این گزینه رو انتخاب کرده باشید)
اگر گزینه ی فعال سازی اکانت رو به ایمیل محدود کردید، کاربر دو ایمیل دریافت میکنه:
1- بعد از پر کردن فرم عضویت. میتونید موضوع و متن ایمیل رو در قسمت Registration < Configuration و دو فیلد Pending Approval Subject و Pending Approval Email تعریف کنید.
2- بعد از فعال کردن اکانت و کلیک روی لینک فعال سازی. دو فیلد Welcome Subject و Welcome Email مربوط به این ایمیل هستند.
اگر هم گزینه ی فعال سازی اکانت رو به ایمیل محدود نکردید، فقط ایمیل دوم رو دریافت میکنه.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)