سلام . خواهش می کنم کمکم کنید مشکلم حل بشه . از همتون ممنونم

من یه سیستم چت که با جوملا هم سازگاری داره روی سایت نصب کردم . پلاگین وبکم این سیستمو هم نصب کردم و از گزینه Config هم فعال شده ولی موقعی که وارد چت میشم روی گزینه وبکم که میزنیم می نویشه شما نمی تونید دسترسی داشته باشین به وبکم . من فکر می کنم مشکل از اینجا باشه . چون این قسمت رو نتونستم تنظیم کنم . لطفا به من بگید این گزینه ها چی میگن و چطوری تنظیم میشن :

## FOR RED5 FLASH SERVERS

a) Upload the enclosed folder 'webcams' to your 'prochatrooms' root folder (eg. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
b) Upload the enclosed folder 'prochatrooms' to your RED5 'webapp' folder (eg. red5/webapp/prochatrooms)
c) Open the file 'webcams/preferences.xml' with your text editor and enter your domain name and the rtmp:// address or rtmpt:// address to the application folder you created in step b.

Example:

<Pref Data = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<Pref Data = "rtmp://123456.rtmphost.com/prochatrooms" />

d) Login to your Pro Chat Rooms admin area, click 'settings' and enable the Webcams Module.

و یه سئوال دیگه هم داشتم

فایلایی که پسوند ASC دارند چطوری روی هاست نصب میشن ؟

از محبت همتون ممنونم