-
پاسخ : SEO جوملا بهتر است یا مامبو ؟
[quote author=p30p30 link=topic=26545.msg135773#msg135773 date=1273745508]
( قبلا خیلی مامبویی بودی ! ولی الان رفتی به سمت جوملا ) ولی از شوخی گذشته من هم درباره بروز نبودن نسخه های جدید مامبو شاکی هستم و ظاهرا جوملا از این لحاظ جلوتر هست . پس با نظر شما موافقم .
[/quote]
من هرگز نگفتم جوملا بده ! و همچنان هم مامبویی هستم و مشکلی با جوملا ندارم ! الانم توی این تاپیک چیزی جز حقیقت نگفتم ! در رابطه با عدم ارائه نسخه های بروز شده مامبو ما هم شاکی هستیم ! اما خوب مرجع اصلی و بین المللی مامبو تلاش خاصی نمیکنند ! وگرنه تیم مامبولرن همچنان به پشتیانی این سیستم خواهد پرداخت. مگر اینکه کلاً این پروژه بسته شود و ... .
دو سال پیش که سراغ مامبو آمدم خیلی تبلیغ این کامپوننت SH404sef میشد و به کاربران توصیه میشد که این کار را انجام بدهند ولی معایب این کامپیوننت ظاهرا زیاد است .
[/quote]
همان موقع هم ما هی فریاد میزدیم که استفاده نکنید ! اما خوب عموماً همه فکر میکنن بقیه بدشون رو میخوان و کار خودشون رو میکنند ! معایب این کامپوننت زیاد نیست! اما مشکلاتی رو براتون بوجود میاره ! در کل ارزش استفاده کردنش چنان زیاد نیست که بخوایید ازش استفاده کنید !
منظور من از لینک صفحات این است که در مامبو آدرسها با علامت سوال ظاهر میشوند و برای روبوتها مشکل ساز میشوند ولی در جوملا بطور اتوماتیک ادرسها با علامت / از یکدیگر تفکیک میشوند .
[/quote]
p30p30.com/home تا اونجایی که من میدونم این سایت شماست ! و با مامبو ایجاد شده ! و این یکی از صفحات سایت شماست که ؟ در آن نیست : p30p30.com/home/content/blogsection/4/60
در صفحات دیگر شما هم در آدرسشان ؟؟ دیده نمیشه ! این یعنی پس شما یا منو سر کار میخوایی بگذاری ! یا اینکه نمیدونی داری چی میگی ! یا اینکه اشتباه در فرموده هاتون داری
شما بهینه سازی لینکها در مامبو را فعال کردید و آدرسهای شما مختصر شده اند و ... . پس مامبو هم بهینه سازی لینکها را دارد !
سوالی که به ذهنم میرسد مربوط به تفاوت عمده جوملا و مامبوست و آن بحث قالب سایت است . همانطور که میدانید جوملا قالبهای زیبا تر با رنگ بندی جذابتر و جدیدتری را ارائه میکند . با توجه به فرمایش آقا مهدی پس جوملا از این لحاظ نیز میتواند در SEO تاثیر گذارتر باشد .
[/quote]
میشه بفرمایید از کجای حرفهای من این جمله رو استخراج کردید !؟
قالب استاندارد در هر سیستمی داشته باشید در ژئوی شما تأثیر دارد. چه سایت استاتیک باشد و چه وردپرس و چه جوملا و مامبو. قالب استاندارد و اصولی به شما کمک میکنه و ... .
در صورتی که اگر قالب شما از یکسری استانداردها به دور باشد هر سیستمی که باشد به سایت شما ضرر میخورد ! حالا دیگه ریز نمیشم که چی به چیه چون از این بحث خارج هست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-13-2010 10:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)