-
پاسخ : SEO جوملا بهتر است یا مامبو ؟
[quote author=p30p30 link=topic=26545.msg135773#msg135773 date=1273745508]
( قبلا خیلی مامبویی بودی ! ولی الان رفتی به سمت جوملا ) ولی از شوخی گذشته من هم درباره بروز نبودن نسخه های جدید مامبو شاکی هستم و ظاهرا جوملا از این لحاظ جلوتر هست . پس با نظر شما موافقم .
[/quote]
من هرگز نگفتم جوملا بده ! و همچنان هم مامبویی هستم و مشکلی با جوملا ندارم ! الانم توی این تاپیک چیزی جز حقیقت نگفتم ! در رابطه با عدم ارائه نسخه های بروز شده مامبو ما هم شاکی هستیم ! اما خوب مرجع اصلی و بین المللی مامبو تلاش خاصی نمیکنند ! وگرنه تیم مامبولرن همچنان به پشتیانی این سیستم خواهد پرداخت. مگر اینکه کلاً این پروژه بسته شود و ... .
دو سال پیش که سراغ مامبو آمدم خیلی تبلیغ این کامپوننت SH404sef میشد و به کاربران توصیه میشد که این کار را انجام بدهند ولی معایب این کامپیوننت ظاهرا زیاد است .
[/quote]
همان موقع هم ما هی فریاد میزدیم که استفاده نکنید ! اما خوب عموماً همه فکر میکنن بقیه بدشون رو میخوان و کار خودشون رو میکنند ! معایب این کامپوننت زیاد نیست! اما مشکلاتی رو براتون بوجود میاره ! در کل ارزش استفاده کردنش چنان زیاد نیست که بخوایید ازش استفاده کنید !
منظور من از لینک صفحات این است که در مامبو آدرسها با علامت سوال ظاهر میشوند و برای روبوتها مشکل ساز میشوند ولی در جوملا بطور اتوماتیک ادرسها با علامت / از یکدیگر تفکیک میشوند .
[/quote]
p30p30.com/home تا اونجایی که من میدونم این سایت شماست ! و با مامبو ایجاد شده ! و این یکی از صفحات سایت شماست که ؟ در آن نیست : p30p30.com/home/content/blogsection/4/60
در صفحات دیگر شما هم در آدرسشان ؟؟ دیده نمیشه ! این یعنی پس شما یا منو سر کار میخوایی بگذاری ! یا اینکه نمیدونی داری چی میگی ! یا اینکه اشتباه در فرموده هاتون داری
شما بهینه سازی لینکها در مامبو را فعال کردید و آدرسهای شما مختصر شده اند و ... . پس مامبو هم بهینه سازی لینکها را دارد !
سوالی که به ذهنم میرسد مربوط به تفاوت عمده جوملا و مامبوست و آن بحث قالب سایت است . همانطور که میدانید جوملا قالبهای زیبا تر با رنگ بندی جذابتر و جدیدتری را ارائه میکند . با توجه به فرمایش آقا مهدی پس جوملا از این لحاظ نیز میتواند در SEO تاثیر گذارتر باشد .
[/quote]
میشه بفرمایید از کجای حرفهای من این جمله رو استخراج کردید !؟
قالب استاندارد در هر سیستمی داشته باشید در ژئوی شما تأثیر دارد. چه سایت استاتیک باشد و چه وردپرس و چه جوملا و مامبو. قالب استاندارد و اصولی به شما کمک میکنه و ... .
در صورتی که اگر قالب شما از یکسری استانداردها به دور باشد هر سیستمی که باشد به سایت شما ضرر میخورد ! حالا دیگه ریز نمیشم که چی به چیه چون از این بحث خارج هست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-13-2010 10:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
میشه بگید seo چیه؟
یه چیزایی دستگیرم شد. ولی با اینکه چند سالی هست که با مامبو و جوملا کار می کنم کارم بهش نیافتده
یه چیز دیگر اگر این SEO رو تنظیم کنیم و بعد تنظیم هامون رو عوض کنیم مشکل با لینک به مطالب پیش نمی آید. منظورم اینه که وقتی آدرس شکلش عوض میشه و در جایی به این مطلب لینک داده باشند موردی پیش نمی آد؟
-
-
SEO مخفف Search Engine Optimization هستش و به مجموعه قواعدی میگویند که باید به کار گرفته شوند تا بهترین نتیجه ممکن در خروجی جستجوها به دست آیند.
اگر آدرس یک URL عوض شود باید از آدرس قبلی به آدرس جدید یه Redirect داشته باشید تا با خظای Page Not Found روبرو نشوید.
-
-
اینطوری که من فهمیدم SEO باید توسط یک کامپوننت یا همچین چیزی باشد. یعنی ما نمی فهمیم که کدوم لینک هارو به چه شکلی عوض کرده. بس با این حساب باید از همون روز اول فکرش رو بکنیم وگرنه بعد از چند وقت ممکنه هر کسی بهت لینک داده باشه به صفحه PAge not found بربخوره .درسته؟
-
-
یه سری کامپوننتها هستند که شما را در رعایت قواعد seo کمک میکنند.
شما مسلما هر آدرسی که تعریف میکنین باید با حساب و کتاب باشه (مثلا طبقه بندی توش رعایت شده باشه و به نوعی بیانگر محتوای صفحه باشه و یا بیش از حد طولانی نباشه)، ولی در صورت تعویض آدرس به هر دلیلی نباید آدرس قبلی رو رها کنین. یک سری کامپوننتها هستند که به طور اتوماتیک کار ریدایرکت از آدرس قبل به آدرس جدید را برای شما انجام میدهند.
علاوه بر افرادی که به شما لینک داده اند، خود موتورهای جستجو اگر صفحه ای از شما را برای جستجوگر بخواهد نمایش دهد و شما آدرس آن را عوض کرده باشید در صورت عدم ریدایرکت، علاوه بر از دست دادن ویزیتورتان، با جریمه موتور جستجوگر مواجه خواهید شد.
-
-
مرا به خير او اميدي نيست شر مرساند اون كامپوننت رو ميگم
-
-
سلام بچه ها
البته یه اشکال بزرگ مامبو و جوملا استفاده از تگ table است که خیلی هم تو seo تاثیر داره استفاده از این تگ دیگه منسوخ شده
الان آخرین استاندارد استفاده از تگ div
من تمام سایتو قالبامو با div طراحی میکنم اما مامبو میاد گند میزنه به تمام کارام!!!
بانک کتاب و مقالات فارسی
** لینک عیر فعال شد
-
-
سلام
دوست عزیز شما میتونید با تغییراتی در فراخوانی موقعیت ماژولها (طراحی قالب) از table در ماژولها جلوگیری کنید !
اما صرفاً استفاده از Table مشکلی نداره fبه نظرم و تأثیر چندانی نداره !
موفق باشید
-
-
مثلا چه تغییری دوست من؟ مامبو در هر صورت تگ table رو میندازه تو کدهای php که براش نوشتن اینجوریه زند هم که هست اصلا نمیشه دستش زد
اگه بشه table رو حذف کرد که خیییییییییییییییییییییییی یلی عالیه فقط کافیه حذف شه باق کارشو با css انجام میدم
-
-
سلام
[quote author=epdf link=topic=26545.msg141345#msg141345 date=1279144221]
البته یه اشکال بزرگ مامبو و جوملا استفاده از تگ table است که خیلی هم تو seo تاثیر داره استفاده از این تگ دیگه منسوخ شده
[/quote]
خیر اینطور نیست. صرف استفاده از تگ table تأثیر زیادی بر وضعیت سایت شما در موتورهای جستجو نخواهد داشت. استفاده از table هم منسوخ نشده.
[quote author=epdf link=topic=26545.msg141348#msg141348 date=1279145670]
مثلا چه تغییری دوست من؟
[/quote]
مثلا موقع فراخوانی ماژول ها اگر به پارامتر دوم تابع mosLoadModules مقدار 2- یا 3- بدید، ماژول ها رو با استفاده از DIV نمایش خواهد داد.
کد:
mosLoadModules ('left' , -2);
تو کدهای php که براش نوشتن اینجوریه
[/quote]
بله اینطور نوشته شده اما مامبو اوپن سورس هست و شما می تونید این سورس نوشته شده رو با توجه به لایسنس تغییر بدید و سفارشی کنید.
زند هم که هست اصلا نمیشه دستش زد
[/quote]
خیر اینطور نیست.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)