-
کامنت ، نظرات برای اخبار
سلام
من کامپوننت های مربوطه برای پاداشت نگار یا همون نظرات را نصب کردم و در قالب هم تغییرات لازم را دادم
فقط مشکلم اینه که من میخوام در صفحه اصلی زیر هر خبر تعداد نظرات را بنویسه یا نوشته باشه که به این خبر نظر دهید
ولی نتونستم مشکل را حل کنم
چه تغییری باید در قالب بدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-29-2006 10:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کامنت ، نظرات برای اخبار
سلام
پیشنهاد میکنم تا انتشار مامبو 4.6 صبر کنید . چرا که این کامپوننت بصورت پیشفرض روی این نسخه وجود داره و میتونید از اون استفاده کنید .
یا علی
-
-
بله فکر میکنم که آخر مجبور بشم به همین کار
ولی اگه دقت کرده باشید در فسمت مشکلات مامیو 4.6 این مطلب را بیان کردم که در نسخه demo این تنظیمات را انجام نداده بودید
و من در ورژن انگلیسی 4.6 این امکان را در قالب پیشفرض دیدم
من می خواهم بدونم آیا در نسخه حاضر 4.5 این امکان هست یا نمیشه اصلا ؟؟
(چون به نظر من تمام معنا و ارزش کامنت به اینه که در صفحه اول زیر خبر ها باشه)
البته قبل از این که این تاپیک را بزنم کلی در انجمن جستجو کردم دیگه چون به نتیجه نرسیدم و خسته و درمانده این تاپیک را زدم
فکر میکردم که به مناسبت عید فطر 4.6 را انتشار بدید که ، گهی خیال باطل - حالا کی زحمات ارزنده شما دوستان را ببینم خدا میدونه 
لطفا راهنمایی کنید
از زحمات شما بسیار متشکرم
یا حق
-
-
اون مورد که شما در تاپیک مشکلات 4.6 مطرح کردید، مشکل قالب سایت demo بود که تقریبا رفع شده و الان زیر تمام اخبار سایت من جمله صفحه اول که مدنظر شما بوده وجود داره.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر نظردهی به خبر ها مدنظرتون هست کامپوننت هایی نظیر akocomment و یا moscom این کار رو انجام میدن
اما من هم مثل آقای فیروزمندان به شما پیشنهاد استفاده از 4.6 رو میدم
چون کامپوننت comment مامبو ساده، بسیار کارآمد و سازگار با خودش هست.
-
-
[quote author=رادمهر link=topic=2777.msg16953#msg16953 date=1162135035]
اون مورد که شما در تاپیک مشکلات 4.6 مطرح کردید، مشکل قالب سایت demo بود که تقریبا رفع شده و الان زیر تمام اخبار سایت من جمله صفحه اول که مدنظر شما بوده وجود داره.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر نظردهی به خبر ها مدنظرتون هست کامپوننت هایی نظیر akocomment و یا moscom این کار رو انجام میدن
اما من هم مثل آقای فیروزمندان به شما پیشنهاد استفاده از 4.6 رو میدم
چون کامپوننت comment مامبو ساده، بسیار کارآمد و سازگار با خودش هست.
[/quote]
بله تا حدی حل شده ولی تعدادش را نزده (البته به قسمت مدیریت رفتم ولی مدیریت کامنت را گویا برداشتید )
نمونه انگلیسی
(Write Comment (0 comments
من می خواهم بدونم آیا در نسخه حاضر 4.5 این امکان هست یا اصلا نمیشه ؟؟
رادمهر عزیز او کامپننت ها نصب هست فقط در زیر خبر ها در صفحه اصلی منظورم هست همان طور که توضیح دادم
من می خواهم بدونم آیا در نسخه حاضر 4.5 این امکان هست یا اصلا نمیشه ؟؟
خدا میدونه کی 4.6 بیاد و زحمات تیم را ببینیم پس اگه این امکان نمیشه بگید تا اجباراٌ صبر کنم
یا حق
-
-
کامنت در نسخه نمایشی بنا به دلایلی غیر فعال شده .
در این نسخه کامنت دقیقا به همین صورتی که مد نظر شماست نمایش داده میشه .
و اما در مورد "خدا میدونه کی 4.6 بیاد و زحمات تیم را ببینیم پس اگه این امکان نمیشه بگید تا اجباراٌ صبر کنم "
دوست عزیز میبینید که مامبو 4.6.1 فارسی کاملا حاضر شده و مشکلی نداره . هدف ما از نصب اون به صورت نمایشی و در اختیار گذاشتن رمز عبور super administrator برای شما و دیگر کاربران این است که نسخه ای بدون مشکل برای دانلود قرار بگیره ...
هنوز 2و3 روز از نصب این نسخه نمایشی نمیگذره و باید به نظرات دیگر کاربران هم احترام گذاشت و منتظر نظرات دیگران هم بود .
پس یه مقدار منصف تر باشید و با تامل بیشتری صحبت کنید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)